Alles klopte

Snell iitvoering van de bestelling, en goed!

Goeie en snelle service!

Ik bestelde gepersonaliseerde totebags bij Greengiving en dat ging heel vlot. De communicatie via mail was snel en ze deden exact wat ik vroeg. Ook zien de totebags er helemaal top uit en zijn ze ecologisch: love it!

zeer goed, vlotte service

vriendelijke medewerkers, vlotte levering, goede prijs

Uitstekende zaak

Je vraagt iets en hun zetten het direct om in daden perfect toch

Snelle levering, mooi product

Enorm snelle levering, korte klappen, daar hou ik van

Perfect!

Goede service, snelle mail beantwoording, enthousiasme te lezen vanuit de mailberichten, zeer klantvriendelijk. Alles is mogelijk! Bestelling geplaatst voor in maart maar is totaal geen probleem om dit toch sneller te leveren en wordt ook nog aan huis bezorgd. Perfect! Fijn te weten, dat dit ook nog kan in deze bizarre wereld. Nogmaals dank voor alles.

Vlotte service!

Pakketje was snel geleverd, klein foutje, maar dit was binnen een dag weer opgelost, toppers!

Fijne samenwerking, snelle levering en super resultaat!

De geleverde doosjes bloembollen met gepersonaliseerde wikkel zagen er super uit; een fantastisch relatiegeschenk!

denken mee, zeer behulpzaam en communicatief

En een prachtig groenkaartje met groeienvelop. Heel erg goede reacties ontvangen bij 150 medewerkers.

Snelle levering, goed klantcontact, mooie producten

Staat in de regel hierboven

service prima donna

Levering mooi op tijd - verwerking materiaal (zaadjespapier) Een ramp in de printer, klusje wat op 5 minuten was gebaseerd 2,5 uur over gedaan.

Servicegericht en uitstekende kwaliteit

Prettig contact en snelle (re-) actie in combinatie met goede kwalitatieve producten, superfijn!

Leuk product en goed contact

Het blikje met ons eigen logo en tekst erop en de Tony Chocolonely chocolaatjes erin was erg leuk. Bovendien makkelijk dat je het gewoon met brievenbus post kon versturen. Er waren wat problemen met de levering van de bestelling door DPD waarover meermaals contact is geweest met Greengiving. Zij waren daar erg behulpzaam in en hebben hierover herhaaldelijk contact gehad met de bezorgdienst, erg fijn. Nog een tip zou zijn om een goed passende envelop bij het relatiegeschenk te leveren. De blikjes pasten net niet goed in een A5 envelop, maar een A4 envelop was weer overdreven groot. Een goed passende envelop had het verzendklaar maken van de attenties wel een stuk makkelijker gemaakt.

klantbehulpzaam is prima, snelle bezorging

Wij als kinderdagverblijf moesten in korte tijd voorzien worden van tasjes in deze lockdown. na 1 keer mailen, was het direct verzorgd. Perfect want zo konden wij ook door! Super tevreden en de tasjes zijn van goede kwaliteit!!

Zeer positief, vlot en vriendelijk

Prima geholpen, ook toen het even tegen zat.

Excellent

Very nice customer experience

prima kwaliteit!

vriendelijk, snel en goede kwaliteit

Snelle levering, keurig drukwerk

Duurzame promo geschenken... helemaal van deze tijd. Mijn bestelling werd vlot opgepakt en tijdig geleverd. Ziet er keurig uit!

Prima !

Ondanks een kleine communicatiefout aan het begin van de bestelling werd het uiteindelijk goed opgelost ! Bestelling was naar wens.

Perfecte service

Bestelling, communicatie, levering, ... alles is perfect verlopen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel klantvriendelijk, op het laatste moment alles voor ons in orde gemaakt!

Wij waren als organisatie een beetje laat met regelen van een attentie voor kerst, dus het moest onder grote tijdsdruk. Greengiving heeft goed meegedacht en het voor ons prima in orde gemaakt! Heel blij met de klantvriendelijke benadering en ook dat ze je kenden aan de telefoon.

Veel keuze

Snelle service, wel onduidelijk wanneer het geleverd zou worden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Professionele dienstverlening met korte lijntjes

Voor het eerst contact met GreenGiving. Bestelling is vlekkeloos verlopen. Korte communicatie lijntjes. Prettig zaken doen.

Mooie duurzame producten en snelle service.

Greengiving schakelt snel, denkt mee en biedt mooie duurzame producten aan.

Kwaliteitsproduct en snel ontwerpproces

Fijn snel overleg over ontwerp, geen onnodige vragen, op tijd geleverd op 2 verschillende adressen, achteraf betalen.

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR