Snell iitvoering van de bestelling, en goed!
Beste Silvana, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Ook het cijfer wat u ons heeft gegeven is prachtig, bedankt! Mochten wij nog eens iets voor jullie kunnen betekenen horen wij dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik bestelde gepersonaliseerde totebags bij Greengiving en dat ging heel vlot. De communicatie via mail was snel en ze deden exact wat ik vroeg. Ook zien de totebags er helemaal top uit en zijn ze ecologisch: love it!
Beste Eva, Erg leuk dat wij de totebags aan jullie mochten leveren met een bedrukking aan beide zijdes van de tas! Ze zijn inderdaad erg mooi geworden! Fijn om te horen dat jullie helemaal tevreden zijn met deze mooie duurzame tassen. Bedankt voor het delen van uw ervaring. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
vriendelijke medewerkers, vlotte levering, goede prijs
Beste Marianne, Bedankt voor de mooie woorden die u aan Greengiving geeft! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Je vraagt iets en hun zetten het direct om in daden perfect toch
Beste Jolanda, Wat goed om te zien dat u uw ervaring met ons wilden delen op Kiyoh. Leuk om te horen dat het helemaal aan jullie wens voldeed. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Enorm snelle levering, korte klappen, daar hou ik van
Beste Carla, Hartelijk dank voor het delen van deze mooie ervaring. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede service, snelle mail beantwoording, enthousiasme te lezen vanuit de mailberichten, zeer klantvriendelijk. Alles is mogelijk! Bestelling geplaatst voor in maart maar is totaal geen probleem om dit toch sneller te leveren en wordt ook nog aan huis bezorgd. Perfect! Fijn te weten, dat dit ook nog kan in deze bizarre wereld. Nogmaals dank voor alles.
Beste Evelien, Dat mooi om te horen dat u zo tevreden bent, altijd goed om feedback van klanten te krijgen. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Alvast veel plezier met de prachtige full colour bedrukte Dopper Insulated. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Pakketje was snel geleverd, klein foutje, maar dit was binnen een dag weer opgelost, toppers!
Beste Kimberley, Bedankt voor de mooie review! Erg leuk dat wij jullie mochten helpen aan het onbedrukte groeipapier, veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
De geleverde doosjes bloembollen met gepersonaliseerde wikkel zagen er super uit; een fantastisch relatiegeschenk!
Beste Sophie, Hartelijk dank voor de mooie review! Erg mooi om te horen dat alles helemaal naar wens is. Veel plezier van de bloembollen (anemoontjes). Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
En een prachtig groenkaartje met groeienvelop. Heel erg goede reacties ontvangen bij 150 medewerkers.
Goedemorgen Marlies, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review! Wat leuk dat wij jullie mochten helpen bij de groeipapier kaartjes met groeipapier enveloppen. Fijn dat iedereen zo positief gereageerd heeft! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Staat in de regel hierboven
Beste Johannes, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat u zulke mooie woorden aan Greengiving verbindt! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Levering mooi op tijd - verwerking materiaal (zaadjespapier) Een ramp in de printer, klusje wat op 5 minuten was gebaseerd 2,5 uur over gedaan.
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles om tijd geleverd is! Inderdaad is het bedrukken een klusje, daarom doen wij dat voortaan ook graag voor u met onze eigen geschikte printers! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prettig contact en snelle (re-) actie in combinatie met goede kwalitatieve producten, superfijn!
Goedemorgen Barbara, Wat een mooie review! Bedankt voor het plaatsen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Het blikje met ons eigen logo en tekst erop en de Tony Chocolonely chocolaatjes erin was erg leuk. Bovendien makkelijk dat je het gewoon met brievenbus post kon versturen. Er waren wat problemen met de levering van de bestelling door DPD waarover meermaals contact is geweest met Greengiving. Zij waren daar erg behulpzaam in en hebben hierover herhaaldelijk contact gehad met de bezorgdienst, erg fijn. Nog een tip zou zijn om een goed passende envelop bij het relatiegeschenk te leveren. De blikjes pasten net niet goed in een A5 envelop, maar een A4 envelop was weer overdreven groot. Een goed passende envelop had het verzendklaar maken van de attenties wel een stuk makkelijker gemaakt.
Goedemorgen Anneke, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Gelukkig is de levering uiteindelijk goed aangekomen, maar het leveringsproces ging inderdaad niet zoals wij gewend zijn. Fijn dat we het toch opgelost hebben. Bedankt voor de tip van de passende envelop. Wij gaan hier met het productteam naar kijken. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Greengiving.nl Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Wij als kinderdagverblijf moesten in korte tijd voorzien worden van tasjes in deze lockdown. na 1 keer mailen, was het direct verzorgd. Perfect want zo konden wij ook door! Super tevreden en de tasjes zijn van goede kwaliteit!!
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en het geven van dit prachtige cijfer! Leuk dat we voor jullie de tassen mochten verzorgen! Mochten jullie nog eens wat nodig hebben. Dat kan bij Greengiving snel geregeld zijn! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Prima geholpen, ook toen het even tegen zat.
Goedemorgen, Bedankt voor de mooie en eerlijke review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Very nice customer experience
Good Morning, Thank you for your beautiful review! Kind regards, Cora | Greengiving.eu
vriendelijk, snel en goede kwaliteit
Beste Bas, Dat zijn mooie steekwoorden die u heeft gebruikt! Dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Duurzame promo geschenken... helemaal van deze tijd. Mijn bestelling werd vlot opgepakt en tijdig geleverd. Ziet er keurig uit!
Goedemorgen Veronique, Wat fijn dat alles zo goed is verlopen. Erg leuk dat we met jullie samen mochten werken. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Greengiving! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ondanks een kleine communicatiefout aan het begin van de bestelling werd het uiteindelijk goed opgelost ! Bestelling was naar wens.
Goedemorgen, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Vervelend dat er even een communicatiefout is geweest, fijn dat het in elk geval opgelost is. Mocht u nog eens iets nodig hebben helpen wij u graag op nieuw en dan gaan we voor een nóg beter cijfer :). Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Bestelling, communicatie, levering, ... alles is perfect verlopen.
Beste Mark, Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Greengiving. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Wij waren als organisatie een beetje laat met regelen van een attentie voor kerst, dus het moest onder grote tijdsdruk. Greengiving heeft goed meegedacht en het voor ons prima in orde gemaakt! Heel blij met de klantvriendelijke benadering en ook dat ze je kenden aan de telefoon.
Beste Francine, Bedankt voor deze prachtige review! Goed om te horen dat u naar tevredenheid geholpen bent. Hopelijk heeft iedereen genoten van de heerlijke Tony repen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle service, wel onduidelijk wanneer het geleverd zou worden
Beste Elise, Bedankt voor de goede review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Voor het eerst contact met GreenGiving. Bestelling is vlekkeloos verlopen. Korte communicatie lijntjes. Prettig zaken doen.
Beste Marion, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Greengiving. Ook dank voor het geven van het mooi cijfer. Wij hopen dat wij jullie nogmaals van dienst kunnen zijn en dat we dan 5 volle sterren mogen scoren! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Greengiving schakelt snel, denkt mee en biedt mooie duurzame producten aan.
Beste Amiranda, Bedankt voor uw review! Wij zijn blij dat wij jullie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Fijn snel overleg over ontwerp, geen onnodige vragen, op tijd geleverd op 2 verschillende adressen, achteraf betalen.
Beste Chris, Bedankt voor het delen van uw ervaring met Greengiving Erg leuk dat wij jullie mochten helpen aan een rugtas van gerecycled PET. Wij wensen jullie veel plezier met deze tassen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR