Ik heb gevonden wat ik zocht en was snel geleverd.
Beste Jos, Dat is de bedoeling! Vinden wat u zoekt. Fijn dat u dat bij ons zo snel heeft gevonden. Wij wensen u veel plezier met de bestelde goederen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik kreeg snel reactie bij vragen, dat vindt ik vlot en aangenaam werken. Dank je wel daarvoor!
Beste Yana, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het contact vlot verliep. Wij wensen u veel plezier met de relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Snelle verzending, vriendelijk geholpen!
Beste Aniek, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij wensen u veel plezier met de bestelde relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Voor de 2e keer een bestelling geplaats en binnen een paar tellen was alles in kannen en kruiken. Men had alle gegevens van de vorige bestelling binnen no time boven tafel waardoor we heel snel konden schakelen. Daar hou ik van!
Beste Jeanette, Hartelijk bedankt voor de mooie review! Leuk dat jullie opnieuw bij ons hebben besteld. En nu weet u het voor de volgende keer, herhaalbestellingen zijn zo gefikst! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik had een bestelling welke op korte termijn moest behandeld worden, en alles was nog netjes op tijd. Komen hun afspraken zeker na, en zijn super toffe mensen. Is de 2de keer dat ik een bestelling plaats en er gaan er zeker nog volgen. Aanrader !!
Beste Chris, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Super leuk om te horen dat u zo enthousiast bent. Bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
De service bij Greengiving was erg goed. Het juiste ontwerp kiezen ging gemakkelijk en de douchedruppels waren snel bij ons binnen. Sommige douchedruppels leken wel iets beschadigd.
Beste Lara, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat alles goed is verlopen. We hopen dat jullie met de douchecoaches weer meer mensen bewust maken om het watergebruik te minimaliseren! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Original review
Voor het maken van het ontwerp van de pakketjes hadden we een template gebruikt van jullie website. Achteraf bleek dit niet goed te zijn, en moesten we onze ontwerpster vragen om het aan te passen. Daarnaast hadden we op ons ontwerp het RSC logo willen plaatsen, dit mocht niet omdat een partij in jullie keten niet helemaal voldoet aan deze richtlijnen. Dit vonden we best gek om dat op jullie website dit logo wel staat. Tot slot hadden we verwacht dat de pakketjes binnen 7 werkdagen bij ons binnen zouden komen. Uiteindelijk waren de pakketjes na 8 werkdagen klaar. We zijn heel blij dat de pakketjes toen door jullie nog naar ons konden worden gebracht, daardoor konden we ze op tijd versturen. Al met al, was dit een lang proces met best veel gedoe. We zijn blij met het eindresultaat maar denken dat het proces soms wel moeizaam verliep.
Prettig contact met medewerkers
Beste Wilma, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Goed om te horen dat het allemaal naar tevredenheid is gelopen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
we wilden een tasje voor alle medewerkers bestellen. Het ging niet om een grote hoeveelheid en dus ook niet een mega order. Omdat we zelf niet precies wisten wat de wilden en advies nodig hadden heeft LAURA mij uitstekend geholpen.
Beste Bart, Hartelijk dank voor de prachtige review en het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne samenwerking met Laura heeft gehad. Wij (en Laura zeker) helpen u graag nog eens! Veel plezier van de tassen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Doppers besteld, op tijd bezorgd. Goed bereikbaar voor een vraag en snelle afhandeling van de bestelling.
Beste Steven, Hartelijk dank voor uw review! Wat goed om te horen dat u helemaal naar tevredenheid bent geholpen en dat u de Doppers op tijd binnen heeft gekregen! Heel veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
We zijn goed geholpen en snelheid zat er goed in.
Beste Nikki, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gelopen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
correct en super in opvolging
Beste Josefien, Hartelijk dank voor uw review en mooie cijfer! Goed om te horen dat u tevreden bent met de service! Wij wensen u veel plezier met de Doppers en hopen u de volgende keer weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Beste Bert, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
De website en uiteraard de 'groene' gedachte spraken aan. Ik had ook snel respons, en die had een persoonlijke touch. Fijn. Ik bestel graag nog en zal het aanraden aan anderen.
Beste Tony, Prachtig om te horen dat u zo tevreden bent. Mooi dat de groene gedachte u ook aanspreekt. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Greengiving.be. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Snelle professionele levering van goede kwaliteit
Beste July, Goed om te horen dat u zo goed geholpen bent bij Greengiving.be. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Greengiving te delen via Kiyoh. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Vriendelijke en vlotte service. Klein misverstand, maar dat werd enorm goed opgevangen en opgevolgd.
Beste Catherine, Bedankt voor uw review! Jammer dat er een klein misverstand was, maar gelukkig is dit goed opgepakt op opgevolgd. Veel plezier met de bestelde producten. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Erg tevreden
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u ons zou aanbevelen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Contact is snel en prettig verlopen. Korte levertijd. En product is van mooie kwaliteit.
Beste Henrieke, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de producten. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Herbestelling goed uitgevoerd en snel geleverd.
Beste Michiel, Leuk dat we u opnieuw mochten helpen met de bestelde producten! Wij wensen u opnieuw veel plezier ervan. Fijn dat u opnieuw tevreden met ons bent en dit laat weten in een review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede kwaliteit tassen, snelle levering.
Beste Petra, Bedankt voor uw bestelling van de tassen. Erg leuk dat u bij ons een review heeft achtergelaten. Goed om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier van de bedrukte tassen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede opvolging van de bestelling, top communicatie
Beste Treesje, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u over onze opvolging en communicatie zo tevreden bent! Bedankt! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima service, het logo op een logische plek krijgen daar hadden ze wat hulp bij nodig. De maten zijn wat groter dan vermeld.
Beste Friso, Hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u veel plezier de bedrukte t-shirts. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik plaatste een herbestelling voor bedrukte papieren tasjes. De kwaliteit is zoals ik het gewend ben maar helaas is de prijs enorm gestegen. Ik ben hiervoor voor deze herbestelling tegemoet gekomen en dat stel ik op prijs, maar helaas vind ik de tasjes nu echt te duur geworden om een volgende keer de tasjes te bestellen.
Goedemorgen Wyke, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Dat is inderdaad heel erg jammer. Wij zouden u graag in de toekomst blijven helpen. Ook met deze papieren tassen. Ik ga dit voor u uitzoeken en mocht u weer tassen nodig hebben zou het heel fijn zijn als u opnieuw contact met ons op wilt nemen, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Prima service! Snelle reacties op mijn vragen en een snelle levering.
super good products, I recommend. I'll buy again soon
Dear Silvina, Thank you for your review! Nice to hear! Kind regards, Cora | Greengiving.eu
zie boven
Beste Marleen, Hartelijk dank voor uw review! Veel plezier met jullie geleverde duurzame relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR