We kopen al een paar jaar bij Greengiving en ze zijn altijd efficiënt, betrouwbaar, vriendelijk en met eerlijke prijzen. Zij zijn altijd onze voorkeursleverancier voor personeelsgeschenken en merchandisingartikelen voor onze school.
Beste Lois, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn dat jullie de samenwerking ook als zeer prettig ervaren! Wij wensen jullie veel plezier met de bestelde geschenken! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goed meegedacht, oplossingsgericht. Beetje onduidelijkheid over moment definitief akkoord, maar bleek uiteindelijk te leiden tot een nog beter eindproduct. Informatie over levering was prima. En we zijn heel tevreden met de Bambooks. Mooi en degelijk, met als bonus een leuke app om je aantekeningen digitaal op te slaan. De nazorg vanuit Greengiving was ook zeer prettig en persoonlijk.
Goedemorgen D. Bouwman, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Jammer dat er wat onduidelijkheid was over het moment van definitief akkoord. Dit zullen wij intern gaan bespreken en uiteraard proberen te verbeteren. Goed om te horen dat de informatie over de levering goed was! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Original review
Goed meegedacht, oplossingsgericht. Beetje onduidelijkheid over moment definitief akkoord. Informatie over levering weer prima
Een spontaan idee heeft geleid dat we snel op zoek waren naar doppers om onze personeelsleden in het zonnetje te zetten. Greengiving reageerde snel, dacht mee en bovenal hielp mee met het omzetten van ons bedrijfslogo. Nog mooier was het dat we na het weekend direct een bevestiging kregen dat de doppers gedrukt waren en ze deze op dezelfde dag kwamen afleveren. Wij zeggen top service!
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Leuk dat jullie met de dopper jullie personeelsleden in het zonnetje hebben gezet. Daar zullen ze vast blij mee zijn! Mochten jullie nog eens (relatie)geschenken nodig hebben, helpen wij u graag opnieuw! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
zeer tevreden van de snelle en correcte service!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het beoordelen van Greengiving. Wat een prachtig cijfer heeft u ons gegeven, daar zijn wij blij mee! Goed om te horen dat jullie naar tevredenheid geholpen zijn . Veel plezier met de bestelde relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snel en mooi! Precies wat we wilden hebben.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Fijn dat we alles volledig naar uw wens hebben kunnen verzorgen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Geheel volgens afspraak
Beste Han, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima contact en snelle levering.
Beste Emmely, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het contact en over de snelle levering. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Snelle reactie op de mails, goede tips, mooi afgewerkt product, prijs en levering volgens afspraak, goed prijs
Beste Cristel, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u alles zo prettig heeft ervaren. Bedankt voor het delen van uw goede ervaring. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Vriendelijke medewerkers en snelle service! Wij komen hier graag terug!
Goedemorgen Irma, Bedankt voor het prachtige cijfer en de beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent. De samenwerking is vanaf onze kant ook als prettig ervaren en zien u inderdaad graag terug. Hopelijk valt de prachtig gepersonaliseerde Tony bij iedereen in smaak! Maar dat komt vast goed! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Dit was mijn eerste ervaring met Greengiving en zowel mijn team als ik zijn heel tevreden. De communicatie was altijd duidelijk en vragen / opmerkingen werden meteen beantwoord en aangepast.
Beste Luka, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven en voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Wij vinden het prettig dat u goed geholpen bent en helpen u graag de volgende keer ook weer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Afhandeling ging soepel, zonder gedoe en vlot. De wens om te versnellen werd ook vlot opgepakt en geregeld.
Goedemorgen, Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. De samenwerking ging inderdaad fijn! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Wat een service en geduld ook voor een kleine order.Fantastisch
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Graag helpen wij u de volgende keer weer aan mooie relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle levering van een mooi duurzaam product.
Beste Christel, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de Doppers die jullie bij Greengiving hebben besteld. Wij wensen u veel plezier met deze prachtige flessen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
hele vlotte en vriendelijke bediening en snelle levering, mooi resultaat
Goedemiddag Ingrid, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u helemaal tevreden bent met de relatiegeschenken. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
We, a german customer, are very happy with your support! Thank you for your great availability.
Dear Anna, Thank you for your review! Enjoy your promotional gifts! Kind regards, Greengiving.de
Heb hele goede ervaringen met Greengiving. Heb bedrijfskaartjes besteld en ze waren heel klantvriendelijk en alles is perfect en op tijd geleverd.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor de mooie review en goed om te horen dat alles naar tevredenheid is gelopen Wij wensen u veel plezier met de groeipapier bedrijfskaartjes! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ze helpen je snel en vriendelijk! Goede kwaliteitsproducten en snel in huis.
Beste Lynn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Leuk dat we met jullie mochten samenwerken. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Goed assortiment, eenvoudig contact en snelle levering. Product ziet er uitstekend uit.
Beste Wendy, Heel erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent en ons zult aanbevelen aan anderen. Heel veel plezier met jullie mooie relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede ervaring in het verleden deed ons besluiten Greengiving te benaderen voor een nieuwe pennenset die wij uitreiken bij bijzondere gelegenheden. Ondanks alle coronastrubbelingen kon de bestelling op tijd worden geleverd. Een kleine kanttekening: de dubbele pennenset past niet helemaal goed in het houten doosje, dat komt wat minder chique over.
Beste Joke, Bedankt voor uw review! Erg leuk dat we u opnieuw mochten helpen aan relatiegeschenken! Wij doen inderdaad onze uiterste best dat onze klanten niet lijden onder het Coronavirus m.b.t. levering etc. Veel plezier met de pennen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
We hebben relatiegeschenken besteld voor onze studentenvereniging en die order is snel en naar tevredenheid afgehandeld. De fullcolour opdruk was nog mooier dan we gedacht hadden! Zeker een aanrader als je naar mooie duurzame cadeaus zoekt.
Beste Emma, Bedankt voor uw review! Leuk dat wij uw studentenvereniging mochten helpen aan mooie producten! Bedankt hiervoor! Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Vriendelijke, snelle behandeling en een mooi resultaat!
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor uw review! Erg goed om te horen dat u tevreden bent over het groeipapier. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Overal kun je Doppers bestellen maar dit bedrijf levert tegen een goede prijs, gepersonaliseerde Doppers. En gewoon super kwaliteit en dat allemaal binnen een paar dagen. Top geregeld!
Beste Natascha, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent met deze prachtige doppers, die wij met plezier aan jullie geleverd hebben. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snel en duidelijke offerte, Drukproef snel geleverd Netjes en correct geholpen zowel aan telefoon als via de mail. Doppers met opdruk waren binnen 1 week geleverd incl. extra bestelling
Beste Marian, Wat goed om te horen dat u tevreden bent! Fijn dat we met jullie samen mochten werken! Veel plezier met de doppers en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Effective team and good products
Dear Helena, Thank you for your review! Have fun with the promotional gifts. Kind regards, Cora | Greengiving.eu
Ik ben goed geholpen en geadviseerd met als gevolg een tof eindproduct!
Beste Menno, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met jullie prachtige relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR