Adequate levering en fijn product
Beste Mark, Met deze 10 zijn wij heel blij, bedankt hievoor! Nog blijer zijn wij dat u goed geholpen bent en tevreden met met onze service en het product. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
De bestelling werd snel verwerkt en de drukproef werd goed uitgevoerd.
Beste Corinne, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met het groeipapier! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Hele fijne webshop, makkelijk bestellen en vriendelijke service.
Goedemiddag, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. wij wensen u veel plezier met de prachtige relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Super snel, super service. Enige kanttekening, de adresregel is moeilijk te lezen. Dit heeft te maken met de lichte kleur, die we gekozen hebben. U had ons eventueel erop attent kunnen maken dat de kleur te licht is voor de groeikaartjes. ;-) Maar voor de rest was de service tip-top. En ja, we gaan zien welke mooie bloemen er zullen uitkomen. Spannend!
Beste Christine, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Jammer dat de adresregel niet volledig naar wens is uitgevallen. Wij zullen hier voortaan zeker op letten. Bedankt voor de tip. Goed om te horen dat u over het contact met ons zeer positief bent. Bedankt hiervoor. Veel plezier met jullie groeipapierkaartjes! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Service van Greengiving was helemaal top, heel vriendelijk en flexibel. Jammer genoeg zijn deze zaadjesbrieven van mindere kwaliteit om er een tekst op te drukken. Zou beter zijn geweest dat dit expliciet bij de brieven stond, dat het heel delicaat papier is, dan hadden we een dikkere soort gekozen. Lessons learned.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review! Erg fijn dat jullie blij zijn met onze goede service. Jammer dat jullie niet helemaal tevreden zijn over het eindresultaat. Mijn collega Job heeft u een aantal keren geprobeerd te bellen, maar dit gaf helaas geen resultaat. Graag zouden we alsnog samen met jullie een oplossing vinden! Wilt u zo vriendelijk zijn contact met ons op te nemen, zodat we dit samen op kunnen lossen? U kunt Job bereiken op 0342-745772 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Vlotte communicatie. Afspraken worden steeds netjes opgevolgd.
Beste Jürgen, Hartelijk dank voor uw review! Erg fijn dat alles zo naar tevredenheid is gelopen! Hopelijk groeien er prachtige zonnebloemen uit jullie Sprout potloden. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Product is top, een mooi geschenk voor onze business partners! Het Greengiving team heeft zich bewezen, vanweg Corona liet DHL wat steken vallen, maar Team Greengiving, neemt haar verantwoordelijkheid en staan voor haar product en hebben er vooralsnog voor gezorgd dat alles volgens plan bleef verlopen, super thanks! Team Vetipak!!
Beste Mark, Bedankt voor uw review & uw tijd. Fijn dat alles toch goed is gekomen, en super dat u zo tevreden bent. Wij wensen jullie veel plezier met de Doppers. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Original review
Ik ga ervan uit dat ze het niet leveren van de producten op tijd oplossen. Als dit gebeurd, maken jullie je onsterfelijk!
Beste Mark, Bedankt voor uw review! Erg vervelend dat de levering zo veel vertraging heeft opgelopen bij DHL. Dit had niet mogen gebeuren. Zoals zojuist met mijn collega Job is besproken, worden de Doppers vandaag dan eindelijk bij jullie geleverd. Ondanks alles wensen wij jullie veel plezier met de Doppers. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Groeikaarten besteld als aankondiging voor ons nieuw cultuurprogramma in thema 'groeien en bloeien'. Zeer enthousiast onthaald door de ontvangers. Mooi product.
Goedemiddag Sharon, Bedankt dat u zo tevreden bent over de mooie groeipapier kaarten. Attent dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen met een prachtig cijfer. Deze kaarten passen inderdaad prachtig bij jullie 'Groeien en bloeien' thema. Erg leuk. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Ik heb aan deze ene zin niets toe te voegen: vriendelijke mensen via de mail, correctie levering en op tijd zoals gevraagd.
Beste Marcella, Bedankt voor dit prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met onze klantenservice en communicatielijn. Veel plezier met jullie prachtige duurzame groeipapier! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Een van de producten werd later geleverd en dit was Greengiving vergeten aan ons te melden. Leverring verliep ook wat rommelig, welke dag het echt werd pas laat bekend. Verder wel vriendelijk en behulpzaam en goede producten tegen een nette prijs.
Beste Bianca, Dank voor de beoordeling en voor de eerlijke feedback! Het was bij deze order inderdaad niet helemaal duidelijk gecommuniceerd, nogmaals onze excuses daarvoor. Hopelijk kunnen we jullie in de toekomst nog eens van dienst zijn en kunnen we u laten zien dat het ook anders kan. Voor nu veel plezier van de geleverde producten! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Plezierig contact
Beste Silvia, Bedankt voor uw review! Fijn dat u het contact als goed heeft ervaren bij Greengiving. Wij wensen u veel plezier met de bestelde relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
I have ordered envelopes twice now for my illustration company. I have been really happy with them and fast and friendly customer service and delivery. My customers have also been happy with them.
Dear Hannah, Thank you so much for your beautiful feedback! Kind regards, Cora | Greengiving.eu
goed geholpen vooral het begin ging snel. Stukje met factuur beetje verwarrend voor de rest prima service
Beste Esther, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat u goed geholpen bent en daarover tevreden bent. Met de factuur liep het inderdaad niet helemaal soepel, excuus hiervoor. Fijn dat u ondanks dit ons zeker aanbeveelt bij andere. We hopen dat we ook vaker met u zaken mogen doen en kunnen laten zien dat ook het factuurproces soepel kan verlopen! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Binnen een week doppers met logo bezorgen op 180 adressen, dat is gelukt. Job en Corrianne hebben ons goed geholpen, dat wat beloofd werd, is waargemaakt. Wij hebben onze medewerkers kunnen verrassen op de dag dat er normaal gesproken een event zou zijn en hebben super leuke reacties ontvangen.
Beste Ariadne, Wat super om te horen dat jullie door onze relatiegeschenken nóg blijere mederwerkers hebben gekregen! Erg leuk! Bedankt hiervoor! Wij wensen u veel plezier drinkplezier uit de doppers! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle en goede service,. Er werd duidelijk gecomminiceerd wat de mogelijkheden en kosten waren. Zeer tevreden en we komen zeker nog een keer terug om nieuwe items te bestellen.
Goedemorgen Chanchal, Bedankt voor uw mooi review! Fijn dat jullie zeer tevreden zijn en nog een keer terug komen! We helpen u graag. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Duidelijk en snel
Goedemorgen Griet, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Daar zijn wij zeer blij mee. Wij wensen u veel plezier met de geleverde relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Goede ervaring, jullie hebben een goed en leuk product afgeleverd!
Goedemorgen, Bedankt voor uw prachtige review! Fijn dat we jullie zo hebben kunnen helpen, als Barnevelders! Veel plezier met jullie Tony's. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Wel even 2 dingen, waarvan de ene niet direct in jullie bereik ligt, denk ik. Aangezien we een hele verzendlijst hadden, bleek toch het niet helemaal goed gegaan te zijn. Bijv. de mijne ging via postnl "Herstellen aan geadresseerde". De brief kwam vandaag aan (2 juni) en zou op 22 of 23 mei ontvangen moeten zijn. Daarnaast nog een opmerking om bijv. de afzender ergens te vermelden op de enveloppe. Dat geeft toch een wat veiliger gevoel blijkbaar. Dat hebben we te horen gekregen van mensen waar de zakjes heen gestuurd zijn.
Goedemorgen Mariëtte, Bedankt voor uw review! Fijn dat u ons met 'goed' beoordeeld, jammer dat we een 6 hebben gekregen. Wij zijn blij dat u verbeterpunten aan geeft. Ik wil even ingaan op uw opmerking. Allereerst vindt ik het heel vervelend dat de brief later dan verwacht geleverd is en dat het niet gelijk in één keer goed bezorgd is. Echter doen wij vaker een mailing verzorgen en gaat het gelukkig bijna nooit fout. Het lastige is dat wij ook daarin afhankelijk zijn van een derde partij (Post NL), aangezien deze tijd voor hun erg druk is, is het voor ons ook heel lastig om daarin te planning. Echter is het voor ons goed hier extra aandacht aan te besteden en wij zullen dit dus ook doen. Bedankt voor uw tip! Excuus voor het ongemak! Wij wensen u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Er werd meegedacht, snel een proefdruk gemaakt en binnen een week hadden we alles in huis. Heel prettig om zo te werken.
Goedemorgen, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven en de tijd die u genomen heeft om ons te beoordelen. wij wensen jullie veel plezier met de bestelde relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
De ene dag besteld en 2 dagen later al in huis.
Goedemorgen Elly, Bedankt voor uw review en prachtige cijfer! Hier zijn wij erg blij mee. Een groot gedeelte van onze artikelen kan snel geleverd worden, zo ook jullie bestelling! Zo kunnen we u dus erg snel helpen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle levering en prettige communicatie. Geen vraag was teveel en alles snel geregeld. Zou hier zo weer bestellen. Top service en medewerkers.
Beste Maureen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Super om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met jullie groeipapier! We zien u graag weer op onze website! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
We hebben het groeipapier besteld voor onze organisatie. Super snel geregeld en iedereen was er blij mee. Goede service. Bedankt!
Goedendag, Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor het schrijven van deze review! Veel plezier van het groeipapier. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Er wordt adequaat gereageerd op vragen. Soms werd een vraag niet beantwoord, maar dat staat los van het proces rondom ontwerp, aanleveren van het ontwerp en aflevering. Dat ging allemaal zeer vlot.
Goedendag Karina, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer. Bedankt voor uw feedback. Wij zullen er op letten dat wij voortaan al uw vragen zullen beantwoorden. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Need I say more... Goede Paasstunt en leuke presentatie: de 12 varianten in een schattig eierdoosje. ((niet voor de review 2 dingen: - ik houd van pure chocolade, maar vind die van jullie toch iets te donker, te droog. Puur van Verkade en van Kruidvat bijv. smaken mij wel heel goed. - na Pasen kregen we 12 paaseitjes cadeau in een schattig eierdoosje; die waren super lekker. Een hele goede stunt!! ik heb zo kennis gemaakt met veel choco varianten. Ik heb hier al gevraagd of we die met Pasen kunnen bestellen.))
Goedemiddag Florence, Bedankt voor uw review! Leuk dat de paaseitjes met open handen zijn ontvangen. Inderdaad smaken verschillen, maar mooi dat u zo kennis heeft kunnen maken met veel lekkere chocovarianten. We zien de bestelling, volgend jaar met Pasen wel tegemoet ;). Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
prettig overleg, goed product, snel geleverd
Goedemorgen Pleun, Fijn dat u ons zo'n mooi cijfer heeft gegeven! Bedankt hiervoor! Wij wensen u veel plezier met de duurzame relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR