De medewerkers van Greengiving denken goed met je mee, zijn altijd bereikbaar en reageren snel als je vragen hebt. En dat ook altijd bijzonder vriendelijk. Gaat er iets mis? Dan lossen ze het op. En het resultaat? Ziet er altijd goed uit en wordt gewaardeerd door de ontvangers.
Beste Caroline Piet, Super dat u zo enthousiast bent over ons bedrijf en over onze service! Wij werken dagelijks met een enthousiast team hier aan om dit altijd goed te blijven verzorgen. Veel plezier met jullie groeipapier! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Gewone goede service, zoals je mag verwachten van een bedrijf.
Beste Marian, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat wij aan uw verwachting hebben voldaan. Wij wensen u veel plezier met de groeipapierkaarten. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Aardig geholpen aan de telefoon, denkt mee en snelle service.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u goed door mij geholpen bent, de samenwerking was prettig. Graag doe ik dit vaker met jullie. Met vriendelijke groet, Job | Greengiving
Het heeft enkel wat voeten in de aarde gehad om de juiste factuur te krijgen. Verder heel vlot geholpen en mooie afwerking.
Beste Jonathan, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te geven, met een mooi cijfer! Inderdaad verliep dat proces niet helemaal soepel, gelukkig ook niet zoals wij gewend zijn. Excuus voor de verwarring over de factuur. Hopelijk kunnen wij dit bij de mogelijk volgende order goed maken door meteen de juiste factuur te sturen. Fijn dat u erg blij bent met de verdere afwerking en het eindproduct. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Positief, alleen de website is wat onhandig. Nadat ik een keer adresgegevens heb ingevuld kon ik daarna voor een andere bestelling niets anders meer invullen.
Goedemorgen Nadine, Bedankt voor uw prachtige cijfer die u ons heeft gegeven. Ook fijn dat u feedback geeft. Het punt is in behandeling genomen en hier wordt aan gewerkt. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik vond de telefonische contacten altijd zeer verhelderend en kreeg het gevoel dat er meegedacht werd. Het eindproduct is super geworden. Bedankt!
Goedemorgen Desiree, Hartelijk dank voor uw review! U heeft ons een mooi cijfer gegeven en u zou ons ook nog eens aanbevelen bij anderen. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik vind het heel fijn dat je vlot, duidelijk en menselijk contact hebt. En alleen als dat voor mij als klant zinvol is. (Geen onnodige standaard notificaties en CRM-gegenereerde updates en aanbiedingen.) En natuurlijk ook heel prettig dat er een wat milieu en mens vriendelijker alternatief is in deze branche. Dat past goed bij onze eigen doelstelling.
Goedemorgen Joost, Bedankt voor uw positieve review, zo horen we het graag! Wij blijven werken aan duurzame alternatieven, fijn dat jullie daar ook achter staan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik heb een goede ervaring met greengiving. Snelle reactie, goede service. Denken met je mee naar een oplossing en reageren snel. De levering was eerder dan verwacht!
Goedemorgen, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Super dat u ons zou aanbevelen bij anderen. Wij werken graag nogmaals met jullie samen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Mooie bloemenpapier besteld om zelf te drukken
Goedemorgen Harmen, Bedankt voor uw review! Hopelijk is het bedrukken bij jullie gelukt en groeien er prachtige bloemen uit! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Een klein gebaar en toch zo persoonlijk. Erg leuk om een kaartje te krijgen waarmee je je eigen bos bloemen kan creëren.
Goedemiddag Madeleine, Bedankt voor uw review! Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de mooie kaartjes. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Mooi product en veel leuke reacties van klanten. Levering was snel.
Goedemorgen Joost, Bedankt voor uw mooie cijfer die u ons heeft gegeven. Wij wensen u veel plezier met de mooie enveloppen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
met onze onderneming hebben we een groeikaart onze medewerkers een hart onder de riem willen steken tijdens de moeilijke periode van Corona. Dit werd enorm goed onthaald en we zijn benieuwd naar de foto's die gaan volgen met de bloembakken vol bloemen. Ook de opvolging en levering van Greengiving uit is perfect verlopen. Is zeker voor herhaling vatbaar!
Beste Martine, Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn er erg blij mee. Fijn dat er nu al zo leuk gereageerd is op jullie mooie kaart. Hopelijk levert het inderdaad leuke foto's op. Ook wij genieten graag mee met de resultaten, dus mocht u wat leuke foto's hebben, stuur ze gerust naar ons door ([email protected]). Fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Toen er geen bezorgdiensten meer beschikbaar waren en ik de bestelling toch echt graag die dag wilde hebben, kwamen ze de cadeau-sets netjes ingepakt persoonlijk brengen. Dat noem ik echte service! Top.
Goedemiddag Nina, Bedankt voor uw prachtige review. Het zat qua bezorgdiensten inderdaad niet helemaal mee. Gelukkig hebben we jullie deze oplossing kunnen bieden, zodat jullie op tijd jullie cadeautjes binnen hadden. Nogmaals dank voor de samenwerking! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede service, prettige communicatie en levering geheel volgens afspraak
Goedemorgen Contance, Erg bedankt voor uw prachtige cijfer in deze review! Wij zijn blij dat u zo tevreden hierover bent en hopelijk kunnen we gauw nog eens samenwerken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Voor een opdrachtgever bestelde ik 700 vellen groeipapier. Jullie waren goed bereikbaar. Heldere service en prima communicatie.
Goedemorgen Suzanne, Erg fijn dat u de tijd wilde nemen om ons te beoordelen. Wij zijn ook heel blij met deze positieve beoordeling. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vaker samenwerken! Wij kijken er naar uit! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Flexibel bedrijf!
Goedemorgen Carly, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden over ons bent. Wij hopen spoedig weer met jullie samen te mogen werken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Mooie groeikaartjes laten bedrukken voor Moederdag bij Greengiving. Onwijs snelle mailcontact en superfijn dat ik de bestelling dezelfde dag nog konden komen ophalen. Ik ben dik te vreden!
Goedemorgen, Wat super om te horen dat jullie zo dik tevreden zijn! Hopelijk kunnen we spoedig weer met jullie samenwerken. Een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Voor mijn werk heb ik A6-groeikaartjes besteld. Als er vragen waren, werd ik erg snel en vriendelijk te woord gestaan. Het enige dat nog verbeterd kan worden, is de volgfunctie van de bezorging. Het moment dat DPD de bestelling zou afleveren, was niet helemaal duidelijk. Per mail werd ik door GG echter snel op de hoogte gesteld van de bezorging.
Beste Maureen, Hartelijk dank voor uw review! Erg fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Ook goed om te horen waar wij ons nog kunnen verbeteren! Bedankt hiervoor. Ik wens u een hele mooie dag toe! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
De groeikaarten die we hadden besteld waren snel geleverd, ook waren ze goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Bedankt.
Goedemorgen Giulietta, Bedankt voor uw positieve review! Ook erg mooi dat u ons wilt aanbevelen aan anderen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik wilde een pakket samenstellen voor alle medewerkers van mijn organisatie welke in korte tijd en de nodige creativiteit samengesteld is, geweldige ondersteuning
Beste Edwin, Bedankt voor uw mooie review! Erg leuk dat wij u mochten helpen met deze pakketten. Mocht u vaker wat nodig hebben, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Het bedrijf is goed te bereiken voor vragen. Men neemt van elkaar over waar nodig. Website is helder in de mogelijkheden en de kosten. Product vind ik op zich prima, ik krijg er geen wauw-gevoel bij. Maar op zich tevreden.
Goedemorgen Nathalie, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelingen! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent met onze service. Jammer dat u het 'wauw-gevoel' niet heeft, kunnen wij u daar mee helpen? Wat had u verwacht? U kunt contact met mij opnemen door te een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 0342745773. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima product, orderproces vlekkeloos verlopen, aanrader
Goedemorgen Robert, Bedankt voor het prachtige cijfer en natuurlijk nog mooier dat jullie zeer tevreden zijn . Wij wensen jullie plezier van het prachtige groene relatiegeschenk. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prijs goed Proefdruk oke Levering binnen afgesproken termijn. Afwerking qua druk prima Onze relaties vonden het een leuke atentie.
Beste Casper, Bedankt voor jullie positieve review. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn. Wij hopen dat de klavertjes vier jullie en jullie relaties veel geluk zal brengen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle opvolging, goed bereikbaar en prima geregeld
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het geven van het prachtige cijfer! Goed om te horen dat jullie ons aanbevelen. Wij hopen dat jullie veel plezier hebben van de relatiegeschenken en dat jullie volop kunnen genieten van prachtige Ranokels. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goed advies, servicegericht, goede kwaliteit (mooie kleuren) en snel.
Beste Inge, Hartelijk dank voor uw mooi review! Wij zijn erg blij dat jullie zo tevreden zijn! Hopelijk kunnen we in de toekomst vaker samenwerken! Veel plezier met jullie groeipapier! Hartelijke groet, Cora | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR