Pluspunten
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Bestelling werd zeer snel geleverd.
Pluspunten
kwaliteit van het bedrijf is prima. kwaliteit van het product ken ik alleen nog niet want ik weet nog niet of het bloemzaad daadwerkelijk opkomt
Verbeterpuntenwe hadden graag zaad gehad van de Vechtanjer of Steenanjer
Pluspunten
Snelle en volledige reacties op vragen. Product ziet er heel goed uit. Zou het bedrijf zeker aanraden.
VerbeterpuntenAssortiment mogelijk uitbreiden?
Pluspunten
We zijn erg enthousiast over Greengiving, omdat zij duurzame relatiegeschenken verkopen. Duurzaamheid is iets wat wij als organisatie ook belangrijk vinden, en via Greengiving kunnen we op het gebied van relatiegeschenken makkelijk een duurzame keuze maken.
Pluspunten
lastminute aanvraag, nog nooit samengewerkt, prima zeg ik.
Pluspunten
Snel geholpen, snelle levertijd en snelle reacties.
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen geweest! Keep up the good work.
Pluspunten
Levertijd volgens belofte en afspraak
Verbeterpunten7 foute bedrukkingen op doppen, wel snel hersteld
Pluspunten
top! vriendelijke telefonische - en email service en snelle levering. Pluim voor de medewerkers!
Pluspunten
Levering was snel, mijn logo bestaat uit heel veel fijne lijntjes en het was enorm scherp gedrukt. Ook fijn dat ze zelf mijn logo hadden gevectorizeerd want ik ben niet handig met zo’n dingen. Heel tevreden.
VerbeterpuntenDe 50 zakken waren in een te kleine doos gepropt waardoor de meeste zakken volledig verkreukt waren en zware plooien. Vond ik wel heel jammer.
Pluspunten
Er werd duidelijk gecommuniceerd en mijn vragen werden steeds beantwoord.
VerbeterpuntenSoms werd er niet op al mijn vragen beantwoord en moest ik een vraag nog eens herhalen.
Pluspunten
Goede service, snelle levering!
Verbeterpunten1 contactpersoon voor bestelling/opdracht incl. mailen van proefdruk. Soms liep wat mailverkeer langs elkaar heen.
Pluspunten
Netjes en snel antwoord Duidelijke proeven Eerlijke prijzen
Pluspunten
Prettig contact gehad, en snel geholpen.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Erg fijn dat we Greenliving nog kon leveren zo kort voor de feestdagen.
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het drukwerk op de Dopper flesjes viel ons erg tegen.
Pluspunten
Vlotte en snelle service, snelle en duidelijke communicatie, vlot aanspreekbaar
Pluspunten
Ondanks vakantie en drukke periode heeft Greengiving ons prima en snel geholpen!
Pluspunten
Snelle communicatie en heel vriendelijk personeel. Denkt mee in oplossingen.
VerbeterpuntenGa zo door
2 Anthonie Fokkerstraat