Pluspunten
Sneller dan gegarandeerd geleverd, ons enorm uit de brand geholpen.
VerbeterpuntenJullie foto op de site is misleidend. De Senze lijkt mat grijs te zijn. Hij blijkt echter (heel erg) glanzend zilver. Foto Senze.com klopt wel.
pas na vraag van mij over bedrukking, werd duidelijk dat het 'goedkoper' kon en zelfs beter. Ik zou van een bedrijf verwachten dat ze 'meedenken' en met een dergelijk voorstel zelf komen.
Pluspunten
Communicatie verloopt vlot, zowel per telefoon als per mail. Order werd geleverd conform afspraak.
Pluspunten
Product kwam toch nog sneller dan verwacht.
VerbeterpuntenVisueel voorbeeld van het eindproduct van lage kwaliteit, kostte ook wat meer afstemming. Wat ik verder erg jammer vond is de onduidelijkheid over de herkomst (made in china) en de materialen van deksel en bandje om de beker zijn anders. Het lijkt een mooi 'groen' product, maar is verre van dat.
Pluspunten
Heel aardig personeel, snelle reactie op mailtjes.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Heldere communicatie. Snelle reactie en levertijd.
Pluspunten
We hebben de Doppers nog maar pas binnen, dus we zijn nog niet bezig met de garantie. Daarom maar een 8 i.p.v. een 10.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR