Pluspunten
Heldere communicatie
VerbeterpuntenSlordige afwerking van het eindresultaat op gebied van afwerking. Visitekaartjes besteld, en deze zijn slecht afgewerkt. Voor- en achterzijde bedrukking niet passend, scheelt 2 a 3 mm schoon en weer. Minpuntje…
Pluspunten
Zeer snelle levering van de bestelling op maat. Zeer nette afhandeling. Een aanrader.
Pluspunten
Mooie producten, goed overleg mogelijk, goed bereikbaar via mail/telefoon.
Ik krijg al een mail van beoordeling voordat mijn product überhaupt Is verzonden. Beetje gek.
Pluspunten
Fijne en snelle communicatie
Pluspunten
Snel reactie op je vragen via e-mail en telefoon. Snelle levering van het product.
VerbeterpuntenHet was nog even heen en weer mailen om het juiste bestand aangeleverd te krijgen voor een proefdruk.
Pluspunten
De kwaliteit is erg goed en de levering snel! Top service!
Pluspunten
Snel geholpen en de bestelling was snel binnen!
Pluspunten
Ze konden binnen een paar dagen leveren!
Pluspunten
Onwijs goed geholpen door de medewerkers van GreenGiving, nadat we er achter kwamen dat het pakketje onvindbaar was. Ze hebben ons gehoord en super prettig behandeld, zodat wij op tijd onze levering in ontvangst konden nemen. Dank jullie wel, GreenGiving!
Pluspunten
supersnelle reactie en drukproef
Verbeterpuntenin werkelijkheid wijkt de kleur te sterk af van de online afbeelding, beter adviseren een proefpen aan te vragen, nu komen logo en pen qua kleur niet overeen
Bestelling geplaatst, nog gebeld ivm korte levertijd, maar het zou zeker de 9e oktober geleverd worden. Helaas werd het pas op 10 oktober laat in de middag geleverd, te laat voor mij. Heel jammer...
Pluspunten
Heel flexible en snel. Ze waren telefonisch goed bereikbaar en konden meewerken met mijn strakke deadline. Zelfs zo dat het persoonlijk langs gebracht werd.
VerbeterpuntenDe transparantie in het design bleek niet mee te zijn gekomen in het uiteindelijke resultaat waardoor het deisgn wat donkerder uitpakte. Niet heel erg.
Pluspunten
fijne communicatie, vriendelijk, behulpzaam. Leuk product.
Verbeterpuntenzou graag melding ontvangen dat de zending is verstuurd met evt. een track & trace code.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR