Positive
Fast, reliable, clear communication
SuggestionsThe bottle preview could be improved with a 3D rendering
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Alleen maar lof over dit bedrijf, snelheid, nauwkeurigheid, contact en geleverde kwaliteit zijn allemaal top! Graag weer!
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klasse actie en reactie van Job en zijn collega Marian voor het produceren en leveren van Doppers aan onze collega's in Ijsland. Beste groet, Wouter Rijnaerts
Pluspunten
nog een beetje voorbarig om te beoordelen, gezien we de gift pas in maart afgeven en ik nog het kiemkwaliteit vna het groeipapier moet beoordelen.
Verbeterpuntenvrij goed, geen
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie! Leveren wat er afgesproken is (zelfs 1 dag eerder dan aangegeven).
VerbeterpuntenHet duurde even voordat ik een mailtje kreeg van de bevestiging dat mijn bestelling was aangekomen.
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering
Pluspunten
Alles volgens afspraak en snel geleverd! Perfect, geen aanmerkingen!
VerbeterpuntenDe prijs ligt bij jullie wat hoger dan bij enkele concurrenten. Wanneer deze gelijk zou zijn zouden we veel meer gekocht hebben.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede kwaliteit product
VerbeterpuntenKwam een meerprijs bij om het logo op een 'leesbare' grote af te drukken. Op de site konden geen maten aangegeven worden.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR