Pluspunten
We hadden een heel positieve eerste aankoop bij Greengiving. Fijne en vlotte communicatie en schitterende levertijd. Bedankt.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Goed geholpen en zeer vakkundig te woord gestaan!!
VerbeterpuntenBlijf zoals je bent!!
Positive
Great service via phone and email to place an order and even pay after shipment.
SuggestionsHave an English version of your website.
helaas echt een paar rotte appels ertussen en een tiental appels met beurse plekken.
Bedankt voor jullie beoordeling. Het mag zeker niet voorkomen dat er een tiental verkeerde appels worden geleverd. Van mijn collega begreep ik dat er ondertussen contact is geweest met de klantenservice.
Pluspunten
We konden snel en goed schakelen
VerbeterpuntenKwaliteit is beneden verwachting, voor het eerst dat ik mee maak dat gasten aangeven dat de appels niet lekker waren
Pluspunten
Prettige leverancier, werkt vlot en goede afspraken en naleving hiervan.
Pluspunten
Vlotte communicatie. Snelle levering. Mooi drukwerk.
Pluspunten
snelle, persoonlijke en vriendelijke service. Leuk product.
VerbeterpuntenAlleen de (communicatie) rond de lay-out verliep wat trager.
Pluspunten
vriendelijk, betrokken
Pluspunten
Erg snelle levertijd van de doppers, tevens ook erg snel met offerte opsturen en met de digitale voorbeeld afdrukken van de dopper. Jullie zijn een erg fijn bedrijf en reageren snel. Duidelijke site, erg overzichtelijk,
VerbeterpuntenNiet alleen een digitaal voorbeeld, maar ook een echte dopper opgestuurd krijgen. Soms is dat makkelijker voor de verbeelding.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR