Pluspunten
Zeer leuk product (dopper) en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en behulpzame reactie. Ook nadat de bestelling nog een aantal keer veranderde via mail.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat de opdruk van de bestelde tasjes echt "op" het tasje lag in plaats van meer in de stof geweven te zijn. (of in ieder geval dat idee te geven)
Pluspunten
Super service en super levering! Niks op aan te merken. Ontzettend bedankt
Pluspunten
Extreem snelle levertijd. Top!
VerbeterpuntenVoor betrouwbaarheid, communicatie, kennis en vakmanschap en kwaliteit slechts 8 omdat ik graag de tekst groter had staan en men niet echt actief mee op zoek ging om dit voor elkaar te krijgen. Bij een laatste proefdruk hadden we het idee dat de tekst groter stond, maar het eindresultaat was toch zoals bij de eerder doorgestuurde - en eigenlijk 'afgekeurde' drukproeven.
Pluspunten
Snelle reacties, fijne toon in e-mails!
VerbeterpuntenWas alleen jammer dat een bepaalde kleur Doppers niet meer leverbaar was, maar dat zie ik verder niet als kritiekpunt van Greengiving zelf.
Pluspunten
8/10
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
er bleek meer mogelijk dan aangeboden op de site
Verbeterpuntenik kreeg geen specifieke ontvangstbevestiging of verwachte leverdatum toegestuurd.
Pluspunten
Reageerden snel op mijn email. Het was makkelijk om hetzelfde order van vorig jaar nogmaals te maken.
Pluspunten
Snelle klantenservice
VerbeterpuntenKwaliteit, zitten een aantal wazige lijnen en zelfs een enkel blanco blad tussen. Dit is echter minder dan 1% van de geleverde exemplaren dus geen groot probleem.
Pluspunten
snel en accuraat. correct.
Verbeterpuntenindien iemand een BTW nummer heeft (bedrijf) er geen BTW mag en kan aangerekend worden voor een factuur met een adres vanuit nederland met een Nederlands BTW nummer.
Pluspunten
Zeer tevreden met het resultaat (bedrukte doppers) en de levertijd was boven verwachting (3 dagen). Niets mis mee!
Pluspunten
Groot voordeel de snelle reactie via de chat. Deze communicatie is erg handig en verloopt vlot. Zeer klantvriendelijke en behulpzaam.
VerbeterpuntenHet zou makkelijker zijn om ook in het weekend bereikbaar te zijn voor vragen ed.
Pluspunten
Super quick to reply, very responsive to my comments, delivered quickly, great quality!
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR