Pluspunten
Snelle bestelling en levering, eerlijke mail over proefdruk, duidelijke communicatie en goed eindresultaat.
VerbeterpuntenIk moest mijn bestelling via de e-mail plaatsen. Het is misschien professioneler als een grote bestelling ook gewoon via het internet kan worden gedaan. Mij maakt het verder niet uit.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenIk zou graag een melding ontvangen op het moment dat de artikelen verzonden worden.
Pluspunten
Supersnelle communicatie en levering veel sneller dan verwacht.
VerbeterpuntenHet postbedrijf waar ze mee samenwerken is niet helemaal optimaal. Geen indicatie van de tijd dat ze bezorgen en in de track & trace stond een melding dat ze geprobeerd hadden te bezorgen maar geen gehoor hadden terwijl er toch van 8-18 mensen aanwezig waren. Gezien de snelle handeling van Greengiving zelf heeft dit echter niet tot vertraging geleid.
Pluspunten
Communicatie snel en persoonlijk contact met medewerkers.
VerbeterpuntenIn eerste instantie was een drukproef met een verkeerd lettertype toegestuurd, maar prima opgelost.
Pluspunten
Korte lijnen. Snelle levering. Kwalitatief goed product.
Pluspunten
Snelle reactietijd, meedenken over het te plaatsen logo, snelle levertijd, goed product.
Pluspunten
snelle en goede service en levering
Pluspunten
Super! Chat functie is erg fijn.
VerbeterpuntenTasje stond aangegeven als A4 formaat, maar is wel iets groterr (voor ons geen probleem
Pluspunten
denken graag mee over het verbeteren van het eindproduct
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR