Pluspunten
Meedenken.
Pluspunten
Super snelle reactie op vragen per mailen super snelle levering. Uitstekende kwaliteit!!
Pluspunten
Fijn en snel gereageerd en meedenkend. Veel dank
Pluspunten
Zeer snel in communicatie en levering. Duidelijke offerte en proefdruk.
Pluspunten
Het juiste product was niet op voorraad, maar er werd direct een goed alternatief geboden.
Pluspunten
Snelle en persoonlijke communicatie en levering, top!
Pluspunten
- Snel geholpen - Vriendelijk personeel - alternatief geboden voor mijn wens - Gifts op tijd geleverd.
Pluspunten
De tasjes zijn super mooi geworden, het is me nog nooit tegengevallen :)
Pluspunten
Service gericht, snelle opvolging, kwaliteit-prijs verhouding heel goed en heel snelle levertijd! Zijn zeer tevreden
Pluspunten
Snel, hulpvaardig, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenJammer dat de pennen een iets minder felle kleur groen hebben dan bij de vorige bestelling.
Pluspunten
Vlotte communicatie!
Pluspunten
Snelle reactie op ons verzoek, snelle levering en volgens afspraak
Pluspunten
snel contact en antwoord op vragen
Verbeterpuntendrukken voordat alles is afgestemd en bevestigd is niet prettig en netjes
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Het is inderdaad niet netjes om direct te bedrukken zonder bevestiging. Achteraf is hierover contact geweest met de klantenservice. Greengiving
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goede kwaliteit.
Pluspunten
Prettig, vlot contact, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenTijdens de kerstvakantie waren jullie wel erg slecht bereikbaar.
Wij vonden het waterzakje niet heel ecologisch over komen, doordat het van plastic is.
Pluspunten
Super snelle en vriendelijke reakties, ook nadat ik zelf iets verkeerd had aan geleverd. hele snelle levering.
VerbeterpuntenZou t niet weten
2 Anthonie Fokkerstraat