Pluspunten
Prima prijs-kwaliteitverhouding voor onze tasjes, en al gelijk een proefdruk ontvangen. Duidelijke en persoonlijke communicatie per e-mail. Wederom goede ervaring met Greengiving!
Pluspunten
Aardig personeel en snelle levering
Pluspunten
Persoonlijk contact en goede kwaliteit
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Fijn contact zowel via mail, telefoon als chat! Duidelijke site.
Pluspunten
Zeer tevreden, goede klantenzorg en ondanks zeer strakke deadline goede afspraken gemaakt en goed gecommuniceerd, denkt mee met de klant, tassen waren niet op voorraad toen werden er alternatieve tassen aangeboden.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen en kunnen
VerbeterpuntenPrijs voor bedrukking op bestelde papieren tasjes is hoog
Pluspunten
Recent heb ik duurzame balpennen voor mijn bedrijf besteld. Hoewel de levertijd 7 werkdagen duurde kon greengiving goed in meewerken om de pennen eerder te leveren. De kwaliteit is prima in orde en ze komen hun afspraken na!
VerbeterpuntenVoor de verzending van het product kreeg ik geen track en trace. Het werd verder wel op tijd geleverd zoals afgesproken.
Pluspunten
Snel antwoord op mail Vriendelijk aan telefoon
VerbeterpuntenInfo rond ontvangen factuur en betaling
Pluspunten
enorm tevreden over de vlotte & snelle werking!
Pluspunten
Geweldige klantenservice
VerbeterpuntenDe proefdruk die per pdf werd doorgestuurd kwam qua kleuren niet erg overeen. Er wordt niet gewerkt met kromming van het oppervlak en lichtinval. Ook dit lijkt me te simuleren in photoshop. Dat is het enige verbeterpuntje.
Pluspunten
Snelle levering, snelle communicatie.
VerbeterpuntenDrukwerkmogelijkheden uitbreiden mbt de grootte van de afdruk op producten. Zoals op de achterkant van een eco notitieboekje.
Pluspunten
Goed met ons meegedacht. Goed prijs-kwaliteitverhouding. Leuke producten.
Pluspunten
Snel, accuraat
VerbeterpuntenEigenlijk niets!! De ervaring die ik heb is uitsluitend positief geweest. Heel prettig contact en erg goed geholpen. Zeer aanbevelenswaardig bedrijf!!
Pluspunten
Ze reageren snel op mails. Levering is snel.
Pluspunten
Super ervaring: snel en omni-channel!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
snelle reactie, bruikbare spullen. kwaliteit kan ik nog niet beoordelen nu, de spullen zijn net binnen.
VerbeterpuntenIk vraag me af hoe 'groen' de producten echt zijn. Ik zou graag weten waar het vandaan komt en een eko keurmerk laten zien aan de leerlingen. En een kaartje erbij hebben met productieproces, waar komt het vandaan, waarom is het 'groen'. Want nu komt het gewoon uit China.
Pluspunten
Sympathiek en betrouwbaar
Pluspunten
Behulpzaamheid, vriendelijkheid, snelheid van leveren
VerbeterpuntenHet aanleveren van een vector EPS bestand is voor een gewone computer een raadsel. Uiteindelijk bleek via telefoon een oplossing mogelijk, maar bij vorige bedrijven ben ik hierop geëindigd. dit zou vanaf het begin moeten duidelijk zijn.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR