Pluspunten
Afspraken nagekomen. Sneller reactie.
Pluspunten
Ronduit goede ervaring door vriendelijke adequate afhandeling van de bestelling.
Verbeterpunten1. Na het opvragen van een sample bleef het lang 'stil op de lijn'. Uiteindelijk na een ruime week sampes ontvangen, keuze gemaakt en besteld. Communicatie over moment van opsturen samples kan beter. 2. De mail met de leveringsgegevens van transporteur was niet voorzien van de afzender noch ander kenmerk. Daardoor hadden wij geen idee of en wat geleverd zou worden. Opnemen van afzender en kenmerk zou ik waarderen.
Pluspunten
Heel snelle en goede service Makkelijk dat het ineens via factuur kon geregeld worden Zeer tevreden over het resultaat en de kwaliteit
Pluspunten
- Persoonlijk contact - Snelle reacties
Verbeterpunten- Soms een paar keer op een dag gebeld, en niemand nam op (2 of 3x achter elkaar) --> maar wel dagelijks contact via mail en dit ging wel snel
Pluspunten
Het persoonlijke contact is heel prettig en schept vertrouwen om het los te laten.
VerbeterpuntenBevestiging levertijd zodra opdracht is gegeven.
Pluspunten
Pluspunten
De levertijd was super snel. En de telefoon werd iedere keer binnen 5 seconden opgenomen.
VerbeterpuntenDe boekjes iets zorgvuldiger inpakken. De hoeken begonnen te krullen.
Pluspunten
Op dinsdag muismatje besteld en donderdags al geleverd! Super service! Ook de bestelde Doppers met opdruk zagen er volgens afspraak uit, keurig verzorgd.
Pluspunten
Ik heb maandag 30 Doppers met bedrukking besteld en ik had ze dinsdag al in huis. Superblij mee. De Doppers zijn bijna op, dus dat wordt nog een keer bestellen :)
Pluspunten
Super snelle levering. Goede communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doet wat ze belooft
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel, heldere communicatie, prachtig mooie appels met strak gedrukt logo, perfect tevreden.
Pluspunten
Snelle levering Proefdruk
VerbeterpuntenHet groter kunnen laten drukken van een logo op de dopper flessen in horizontale richting
Pluspunten
snelle hulp, goeie kwaliteit.
Pluspunten
Een zeer snelle en correcte levering. Positieve ervaring.
Pluspunten
Wij hadden de levering snel nodig, dit was geen probleem en werd gelijk geregeld!
Pluspunten
De medewerker was aardig en geduldig. De kwaliteit van de tassen was ook goed.
VerbeterpuntenEr moet mischien better communicatie komen tussen het bedrijf en de printer bedrijf over kwaliteit van de bestanden.
Pluspunten
Goede uitleg m.b.t. aanleveren van bestanden voor afdruk Medewerkers vriendelijk aan de telefoon Snelle levering
VerbeterpuntenSommige labels voor bloembollen waren dubbel
Pluspunten
goeden adviezen, klantvriendelijk, betaalbaar
Verbeterpuntenpennen besteld voor onze stand op de beurs. helaas bleek er een aantal pennen niet te 'werken'
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR