Pluspunten
Excellent service!!
Pluspunten
Behulpzaam personeel aan de telefoon. Actief in het meedenken in oplossen levering
Pluspunten
Er was miscommunicatie over een bestelling en dit hebben ze perfect en supersnel opgelost. Goed meegedacht en meebewogen, heel erg fijn.
Pluspunten
Prettige en vlotte communicatie, goede service en snelle levering!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Fout van mijn kant kosteloos hersteld. Geweldige service!
Pluspunten
Hi, Ik ben heel positief over het bedrijf. Jullie maken waar wat je zegt. Een aantal keren h eb ik telefonisch contact opgenomen en elke keer werd ik goed geholpen. Ik zal anderen zeker aanbevelen om zaken met jullie te doen. Met vriendelijke groet, Hellen
Pluspunten
Snelle levertijd en snelle reacties op vragen/bestellingen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenInformeren naar adres/bezorggegevens in plaats van de producten zomaar verzenden. De handtekening in de mail zal ongetwijfeld kloppen, maar dit hoeft niet het leveradres en/of factuuradres te zijn. Zorgvuldiger zijn met het verwerken van persoonsgegevens en het wijzigen het wijzigen van deze gegevens.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Na het bestellen wordt er altijd een orderbevestiging gestuurd met alle factuur- en aflevergegevens voor akkoord. Met vriendelijke groet, Verkoopteam Greengiving
geen feedback
Pluspunten
Door mijn digitale onhandigheid heb ik opgebeld.Telefonisch correct en vriendelijk te woord gestaan. Alternatieve mogelijkheden geboden. Directe reactie op vragen. Duidelijke afspraak. Afspraak correct nagekomen. Resultaat naar tevredenheid.
VerbeterpuntenIk kan er, op basis van mijn bestelling, geen noemen.
Pluspunten
We hadden met spoed een levering nodig en dat werd zeer goed opgepakt! Top service.
VerbeterpuntenEen aantal lampjes (5) getest, 1 deed het niet. Geen tijd om meer te testen.
Pluspunten
duurzaam en ecologisch, tof personeel dat echt behulpzaam is en kennis van zaken heeft, prijs kwaliteit denk ik wel ok, snelle correcte levering, goede website, goed dat de prijs inclusief en exclusief btw beide vermeld staat
Verbeterpuntenjammer dat er enkel grote oplages zijn
Pluspunten
Snelle levering, snelle reactie
VerbeterpuntenGedrukte kleuren laten te wensen over. Ik adviseer eerst een proef exemplaar, daar hun digitale weergave niet de werkelijkheid weerspiegeld.
Pluspunten
Zeer snelle reacties op vragen.Komen afspraken na.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR