Pluspunten
Prima en betrouwbaar.
Pluspunten
Super snelle levering (was een herhaling van een eerdere bestelling)
VerbeterpuntenDe opdruk zit niet op elke dopper even mooi. Sommigen zitten witte stipje/gaatjes door, dus niet helemaal mooi rood opgevuld zeg maar. Jammer. Is me bij de eerste bestelling niet opgevallen.
Goedendag,Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Wij gaan contact opnemen met de drukkerij over de bedrukking op de doppers. Met vriendelijke groet,Greengiving
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenWe hebben bedrukte appels besteld. Helaas hebben we een aantal appels ontvangen met (gedeeltelijk) een ander logo erop, blijkbaar hebben twee bestellingen door elkaar gelopen. Ook hadden een aantal appels bruine plekken of een bruin klokhuis (waarbij we het bewaaradvies voor een koele bewaarplek in acht hebben genomen).
Goedendag, Het kan kloppen dat de enkele appels enkele bruine plekken bevatten. Het zijn de laatste appels van afgelopen jaar en deze komen uit de koelcel. Temperatuurverschillen bij bedrukken, vervoer en opslag komen de kwaliteit van de appels niet altijd ten goede. Echter dit mogen er nooit meer dan een paar zijn. Wij zullen hierover nog contact opnemen. Met vriendelijke groet, Greengiving
Pluspunten
snelle, persoonlijke reactie. veel sneller geleverd dan gedacht.
Onduidelijk hoeveel BTW we moesten betalen op groeipapier: 6 % (zoals op orderbevestiging staat) of 21% (zoals op factuur staat)
Pluspunten
Snelle en flexibele levering, deskundig personeel en vakkundig advies.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel en goed
Verbeterpuntende website versimpelen, met name het uploaden van het logo moet veel simpeler kunnen
Een online betaaltool zou wel handig zijn.
Pluspunten
Bedrijf die je goed kunt vertrouwen, ze houden zich aan de afspraak, tussentijdse koppeling. Helemaal goed, en zal dit bedrijf zeker promoten.
Pluspunten
Snelle reacties op mails, op tijd geleverd
VerbeterpuntenDe appels waren niet biologisch, wat ik gek vind omdat het om duurzame cadeaus zou moeten gaan. Aangezien wij een duurzame organisatie zjin is dat wel een groot nadeel. Ook waren een aantal van de appels beurs.
Pluspunten
Erg behulpzaam, snelle service en goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik vond het fijn om nog een mail te krijgen hoe het met de offerte stond. soms raakt het op zijn beloop. en het groene assortiment. erg fijn.
Verbeterpuntenvoor mij persoonlijjk was een telefoontje ook fijn geweest ipv een e-mail.
Pluspunten
Goed te bereiken via mail en telefoon. Snel een reactie / antwoord.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenDoorgaan
2 Anthonie Fokkerstraat