Vlotte ondersteuning bij het ontwerp, alsmede de nette verzending en (achteraf) facturering.
Beste Ilse, Bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
We hebben nu een aantal keer geschenken besteld en zijn zeer tevreden. Het contact is gemakkelijk en de portal overzichtelijk. De kwaliteit van de producten zijn goed!
Hoi Janette, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat alles met de bestelling zo goed verlopen is. Erg leuk hoe jullie de producten gepersonaliseerd hebben. We hopen dat dat goed in de smaak valt! We helpen jullie graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ik heb 250 kerstgeschenken met logo besteld. Tot nu toe erg tevreden over het gehele proces. Snelle terugkoppeling en vriendelijke communicatie. Zeer tevreden. Verbeterpunt is communicatie over de levertijd/levering.
Dag Carla, Fijn dat je tot nu toe tevreden bent, dat hopen we natuurlijk zo te houden! Bedankt voor je feedbackpunt, daar gaan we aan werken. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Very helpful and quick delivery.
Hi John, Thank you for the good review. Enjoy the energy savers! Kind regards, Gerjanne | Greengiving
Wij hebben twee verschillende geschenken besteld. De proefdruk moest allereerst heel vaak afgekeurd worden, omdat er niet werd gedaan wat we hebben gevraagd. Uiteindelijk werd er benoemd dat de letters (hoe wij wilde dat de proefdruk eruit zou komen te zijn) aan de kleine kant waren. Dit was op de proefdruk niet te zien, en ging er dan vanuit dat het mee zou vallen of dat de letters groter gemaakt zouden worden. Zodat de tekst iets meer over de pen verdeeld zou worden. Het andere geschenk dat wij hebben besteld is een wijnpakket. Het duurde heel lang voordat ik dit kon goedkeuren doordat de site mijn adres gegevens niet pakte. Hierdoor moest ik een ander factuur en afleveradres doen. Uiteindelijk had ik alles goedgekeurd. Bleek uiteindelijk dat ik het wel bestel had, maar dat de proefdruk nog niet goedgekeurd was (lokaal had ik dit meerdere malen goedgekeurd). Kan zijn dat dit mis ging door een storing (of onverhoopt toch vergeten). Als nog later goedgekeurd, maar de pakketten worden heel laat pas verstuurd. Dat is jammer
Hoi Laura, Vervelend dat de geschenken en het proces er omheen niet helemaal goed is gegaan. Mijn collega neemt even contact met je op om te kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Wij hebben A6 groeipapier kaartjes besteld voor al onze vrijwilligers om ze te bedanken voor hun harde inzet. Het idee dat dit kaartje niet zomaar in de papierbak terecht komt is voor ons een hele mooie. Wij hopen dat er veel mooie bloemetjes uit voortkomen en dat men nog lang mag genieten van een 'simpel' kaartje. Het enige nadeel wat wij ervoeren was dat het ene kaartje heel dik was en de ander erg dun. Uiteraard begrijpen we dat het een handgemaakt en natuurlijk product is, dus dat nemen we voor lief.
Hi Eva, Fijn, wij hopen ook op heel veel bloemenplezier bij jullie vrijwilligers. Bedankt voor je review! Dat het papier inderdaad wat verschilt in dikte, komt doordat het papier handgeschept is. Daardoor kan het papier wat variëren in gewicht. Bedankt voor je begrip! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Vlotte bestelprocedure en prima service. Persoonlijk contact bij vragen verloopt vlot. Producten werden correct en tijdig geleverd.
Dag Reinout, Bedankt voor je review. Geniet van de chocolade (en het uitdelen)! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Bestelling verliep perfect. Op alle vragen snel en kundig antwoord gekregen. Aanpassing in levering en bestelling werden goed en vriendelijk opgepakt.
Hoi Laura, Goed om te horen dat je snel en kundig bent geholpen. Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Snel en klantvriendelijk
Dag Sabine, Fijn, bedankt voor je review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
The pens we ordered arrived on time. The quality is good enough to be used a corporate events for mass distribution.
Hi Vatsal, Thank you for the review. We're glad to hear that you're happy with the product. Kind regards, Gerjanne | Greengiving
Heel fijn persoonlijk contact en snelle levering.
Dag Esther, Bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
De collega's hebben genoten van de vegan Tony's Chocolonely met inspirerende opdruk.
Dag Erika, Bedankt voor je review. Inderdaad een mooi en inspirerend ontwerp van jullie kant! We helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Voor onze zakelijke relaties hebben we een aantal zaken besteld bij Greengiving. Dit is uiterst professioneel opgepakt en afgehandeld. Meer dan tevreden!!
Dag Arno, Goed om te horen. We wensen jullie veel plezier met het uitdelen! Hopelijk tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Snelle reacties, meedenken, vriendelijke medewerkers en prettig contact. Product is binnen de afgesproken tijd en correct afgeleverd. Greengiving is een aanrader!
Hi Caroline, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat het allemaal zo goed gegaan is. We helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ik heb groeipapier besteld. Greengiving heeft mij op een goede manier geadviseerd en het papier geleverd. De kwaliteit was prima en de levering op tijd.
Hoi Jose, Bedankt voor de fantastische review! Veel plezier met het groeipapier. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Wij hadden een 'spoed' klus i.v.m. een overlijden, maar niets was te gek. Ze hebben meegedacht, de klus ertussen geschoven en gezorgd dat alles keurig op tijd klaar lag. Het bedrijf is goed te bereiken en de contacten zijn heel aangenaam. Ik houd dit bedrijf voor andere gelegenheden zeker in mijn gedachten!
Dag Miranda, Bedankt voor je review. Gecondoleerd met het overlijden. Wat mooi om aanwezigen te bedanken met een groeipapier kaart. We zijn blij dat we jullie hiermee mochten helpen! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Mooie pennen en schriftjes
Dag Tuur, Bedankt voor de goede review! We helpen je in de toekomst graag weer. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Goed contact, prachtig product, alles conform afspraak
Hoi Maaike, Bedankt voor je goede review, hopelijk tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Het grootste pluspunt van Greengiving is dat ze heel erg efficiënt en klantvriendelijk zijn: ze denken mee, reageren altijd heel erg snel op vragen, zijn duidelijk en ze regelen alles gewoon super goed. Wij zijn ook dit keer weer erg blij met hoe onze bestelling, van begin tot eind, geregeld is door Greengiving. Onze contacten lopen meestal via Laura en Mariëlle, complimenten voor deze toppers!
Hi Els, Super om te horen, ik zal de complimenten doorgeven! We helpen jullie graag met de mooie designs die jullie aanleveren. Veel plezier met de producten en we helpen jullie graag weer! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
top goed geregeld
Dag Svetlana, Bedankt voor de mooie review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Super goede service en mooi product!
Hoi Veronique, Dankjewel voor de review! Veel plezier met jullie kleurrijke Doppers. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Bedrukte artikelen bestellen bij Greengiving is eenvoudig en als je een vraag hebt wordt daar altijd snel op gereageerd. Tot nu toe altijd goede ervaringen met Greengiving gehad.
Dag Tessa, Bedankt voor je review! Fijn om te horen. We helpen je graag! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ze waren erg behulpzaam met alles. Ik ontving een heel professioneel en goed gemaakt kerstcadeau voor de klanten. Ik ben erg blij met het eindresultaat!
Dag Agnieszka, Dankjewel voor de mooie review. We wensen je heel veel plezier met het uitdelen van de kerstgeschenken. Tot volgend jaar? :) Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Leuk en goed contact, Duidelijke drukproef en snelle levering. Mooie pen en schrijft lekker!
Beste Reina, Bedankt voor de review. Veel schrijfplezier! We zien je graag nog eens terug bij Greengiving. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering!
Hoi Juliette, Bedankt voor je review, veel plezier met de flessen! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR