Perfect dat er al van vroeg (7u30) gebeld kan worden. En dan je direct geholpen wordt zodat alles snel in orde is.
Keurig een voorbeeldpen ontvangen. Na akkoord snel en netjes geproduceerd.
snel en denken mee, echt servicegericht! Dat bleek des te meer toen we iets vroegen buiten de standaard. Door de medewerking van GreenGiving ontvingen alle collega's een mooie attentie op de deurmat.
Wij hebben doppers besteld. Ik kreeg al erg snel een proefdruk en deze waren erg snel geleverd en goed van kwaliteit. Bedankt.
Ik ben ontzettend goed en snel geholpen met het bedrukken van doppers.
Beste Bianca, Bedankt voor deze geweldige review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Heel veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Paper quality corresponds to the description provided. Delivery time and order were respected as promised. I will be back to buy more Greengiving products. I strongly recommend it!
Dear Lara, Thank you so much for this fantastic review and recommendation! We're happy to help you again some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Goede persoonlijke service. Vlotte levering. Vlotte communicatie naar de klant toe.
Beste Raf, Bedankt voor deze beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Nadat ik offerte had ontvangen voor 3500 zandlopertjes, bestelling had bevestigd (na diverse vragen, oa over voorraad en levertijd via telefoon en mail) en 50% had aanbetaald, ontving ik telefoontje dat helaas niet voldoende op voorraad was en 2/3 pas na 3 weken geleverd zou kunnen worden. Na veel aandringen van mijn kant werd een alternatief aangeboden voor de 2/3 zodat op tijd een mailing uitgestuurd kon worden (per post, zoals in offerte aanvraag was vermeld). Nadat deze bedrukt waren met ons logo, bleek dat deze niet door een reguliere brievenbus pasten. Greenliving weigerde verder mee te denken over een oplossing. Wij hebben ons verlies genomen en bij een andere leverancier een bestelling gedaan die zonder problemen op tijd is geleverd. Onnodig veel stress, kosten en nutteloze productie. Ik zou Greenliving nooit aanbevelen.
Beste N. Koning, Bedankt voor uw feedback. Ontzettend vervelend dat dit is gebeurd. Onze excuses voor al het ongemak dat u heeft ervaren! We zullen dit intern zeker bespreken en verbeteren. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Je leert een bedrijf pas kennen als iets niet goed gaat. In dit geval was er iets gedrukt dat op het groeipapier niet duidelijk te zien was, omdat dit papier niet geheel glad is, en wat er gedrukt was, te klein was. We vroegen een oplossing hiervoor, en ze kwamen met een oplossing die volledig passend was voor ons probleem. Erg goede service!
Beste Steffie, Bedankt voor deze mooie beoordeling en feedback! Excuus voor het ongemak, fijn dat jullie tevreden zijn met de oplossing en service. Graag helpen we jullie een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Fantastic service & products
Dear Brenda Barry, Thank you for this fantastic review! Wishing you lots of pleasure with the seed paper and we're looking forward to helping you again some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Fast response to emailed questions. Product was as promised, good quality and delivered on time :)
Dear Tina, Thank you for this excellent review. We're happy to hear all this! Hope to help you again some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
bestelling, levering en artikle prima ontvangen. heel tevreden
Beste Marjan, Bedankt voor deze review. Veel plezier met de tassen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Mooi product!
Beste Martin, Bedankt voor deze mooie review! Graag helpen we u een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
We hadden een klein infosheet in onze gedachte, hebben een vb ingestuurd en Greengiving heeft dit voor ons mooi geoptimaliseerd.
Beste Thierry, Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met het groeipapier en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Perfect contact van bestellen tot levering. Zeer tevreden over de bestelde producten.
Beste A, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Great and professional
Dear Elisabeth, Thank you for this great review. We're happy to hear that our service met your expectations. Looking forward to helping you again! Kind regards, Jeanine | Greengiving
Mooie site met heel veel keus. Op de aanvraag werd heel adequaat gereageerd. Ik werd heel snel en vriendelijk geholpen. Een paar opmerkingen: - de kaarshouder stervormig was helaas niet leverbaar. - het kaarsje was stuk kleiner dan ik verwacht had - de kaart op groeipapier was niet gemakkelijk te bedrukken; ontwerp mochten we zelf maken maar van tevoren is niet duidelijk wat wel en wat niet kan. Het is nu een heel klein kaartje geworden, niets meer aan te doen maar dat was niet de bedoeling.
Beste Annet, Bedankt voor deze beoordeling en de feedback! We zullen dit bespreken en kijken hoe we onze informatievoorziening kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Wat zo ontzettend fijn is als je klant bent bij Greengiving, is dat je met veel respect wordt behandeld. Op een mail kreeg ik direct antwoord, en de communicatie bleef tijdens het gehele orderproces helder en snel. Ik zou Greengiving bij iedereen aanprijzen en zal altijd weer terug gaan naar Greengiving!
Beste Nelly, Bedankt voor deze mooie woorden, hier zijn we erg blij mee! Heel veel plezier met de prachtige Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR