Snelle service!

Ik heb een fijne samenwerking gehad met Greengiving. Ze waren erg snel in de communicatie en probeerde ook de levertijd op ons verzoek te versnellen.

Service-gericht, prettig meedenken, goede kwaliteit!

We hebben onze trouwkaarten hier laten drukken en dat ging als een trein. Er werd goed meegedacht en de drukkwaliteit was naar behoren!

Fantastische service, mooi product en zeer vlotte levering

De contacten verliepen erg goed en vlot. Na ontvangst van de digitale proefdruk, direct een bestelling geplaatst voor 150 groeikaarten. De kaarten werden ook nog eens erg snel geleverd.

Mooie Dopperflessen, vlotte service en levering

Wij wilden op korte termijn bedrukte Dopperflessen voor een (owv corona last minute bevestigd) event en Greengiving hielp ons uit de nood. De levering kwam uiteindelijk vroeger dan gepland, dus ruim op tijd. De bedrukking was geslaagd, iedereen blij met z'n persoonlijke Dopper!

zie onder

zeer vlot en vriendelijk, faire prijzen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle en vriendelijke service

Erg prettig contact, duidelijke mails en snelle levering. Top!

Vielen Dank!

Druck und Papier sehen super aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

tevreden

na foute druk meteen hersteld en nieuw in druk gezet, goede kwaliteit en proefdruk

Good, quick, pleasant service

Everything was done well, starting from communication to receiving the necessary product. Even though there where some mishaps, everything was solved quickly and good. The product (seed paper) is very nice and done exactly as wanted. All in all, we are very pleased and happy about choosing Greengiving. Thank you!

Snelle reactie, duidelijk voorstel, prima resultaat

Greengiving gaf me een snelle reactie, een duidelijk voorstel, en een prima resultaat.

Prima, vriendelijke mensen die met me mee denken.

Hele tevreden en ik kan het bedrijf bij anderen zeker aanraden!

Professioneel, klantvriendelijk en snelle service!

Wederom goed geholpen. Bij Greengiving hebben ze maar een half woord nodig. Binnen een paar dagen alles geregeld, van bestelling tot levering, echt een superfijn team van mensen.

Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Wat ze zeggen komen ze ook na. Zeer tevreden over het product.

Prettig en snel contact. Mooi product.

Positief. Enige punt van kritiek is dat de info over de maat van het product niet helemaal juist was.

Snelle en professionele service met breed & duurzaam aanbod

Snelle en professionele service met breed & duurzaam aanbod

gevarieerde kleuren (25 op foto) bleken er 4 in werkelijkheid

Jammer dat het aanbod niet conform de levering was. Er werd gezegd dat de draagtassen een mix aan kleuren zouden zijn, waarbij er zowat 25 kleuren aangegeven werden. Bij aankomst bleek het een mix van 4 kleuren waarbij de meeste dan nog in de gewone beige kleur waren... Toch wel een teleurstelling en gezien de nood aan het verdelen (proclamatie op school) geen tijd om te gaan reclameren. Voor ons dus een tegenvaller en niet voor herhaling vatbaar

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Top service!

Van offerteaanvraag tot levering: liep erg voorspoedig!

Fijne en behulpzame klantenservice.

Zeer positief! Ze helpen waar nodig en leveren een goed product af.

Prettige dienstverlening met goed resultaat

Wij hebben een gepersonaliseerde relatiegeschenk besteld. Daarbij moest een label gemaakt worden, maar dit konden wij zelf niet. Greengiving heeft dit uit handen genomen met een mooi resultaat. Uiteindelijk de geschenken vlot en in goede orde ontvangen.

Erg positieve ervaring

Ik ontving heel snel reactie. Kreeg snel een offerte en proefdruk . Levering was snel en de doppers zien er supergoed uit. Stevig verpakt. Prima ervaring!

mooie schoudertasjes

professioneel en snel

Luistert naar de klant

Denkt mee, luistert en helpt waar nodig

Correcte en snelle klantenservice

Van idee naar uitvoering en zelfs levering op locatie verliep alles zeer voorspoedig. Ik heb jullie reeds aanbevolen bij collega's!

correct en mooi

Heel correcte afhandeling. Gemakkelijk om te bestellen en mooi resultaat.

Supersnelle service!

Zéér tevreden van de snelheid, efficiënte communicatie en kwaliteit van de drinkbussen en draagtassen. We keren zeker terug!

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR