Er wordt goed meegedacht en gekeken. Snelle reacties en na aanpassing tekst hadden we het product heel snel in huis
Goedemiddag, Bedankt dat we u mochten helpen aan de groeipapier kaarten. Ook heel hartelijk dank voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Bestelling was er snel en mijn verzoek op maat was ook geen probleem. Perfect
Beste Mirjam, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven! Inderdaad helpen wij graag van a t/m z en is maatwerk leveren geen probleem. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Je wordt snel en goed geholpen door vriendelijk personeel! Alles wordt netjes verpakt en snel geleverd.
Beste Willemieke, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn dat we u konden helpen aan mooie geschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Nadat ik vandaag voor de tweede keer verblijd werd door de vriendelijkheid en ontzettend goede service van dit bedrijf wil ik graag een review plaatsen. Ik heb niet vaak zulke service meegemaakt, dankjewel!
Beste Jessica, Wat super om te horen dat het allemaal helemaal perfect verloopt. Als we u verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat uiteraard graag. U weet ons te vinden! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
snel, accuraat, meedenkend
Beste Jos, Bedankt voor het delen van uw ervaring, Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Levering (biodegradable pennen)was vlot! Pen zoals getoond. De opdruk helaas niet int midden (vorige keer wel) en de stiften zijn geen beste kwaliteit, vlekkerig (vorige keer ook, had op verbetering gehoopt) En wij vragen ons af of deze stift ook biodegradable is want we krijgen de pen niet open. wat op zich goed is maar niet als de stift wilt vervangen of wanneer je hem op je composthoop wilt gooien. Wij bevelen dit aan vanwege het idee.
Goedemiddag Johan, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Goed om te horen dat de pennen snel geleverd zijn. Wel jammer dat het niet zo was als de vorige keer. Ik heb even in ons systeem nagekeken, maar de pennen zijn helaas niet als herhaalopdracht besteld, dan kan het inderdaad zo zijn dat het iets afwijkt. De pen is inderdaad bidegradable. De balpen heeft een kartonnen body en het plastic omhulsel is vervaardigd uit maïs. Ondanks alles hopen we dat u veel plezier heeft van de pennen! Mochten er nog vragen en of opmerkingen zijn, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima service, goed produkt
Beste Wim, Wij zijn erg blij met het cijfer dat u ons heeft gegeven en willen u daarvoor hartelijk bedanken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Zoals afgesproken wordt de bestelling korrelt uitgevoerd
Goedemiddag Cor, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven en voor de fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik werd zowel telefonisch als via de mail klantvriendelijk behandeld. We wilden graag een briefje met het pakket meesturen, na wat passen en meten was dat geen probleem. Toen later bleek dat de directie toch meer kwijt wilde dan afgesproken was daarvoor al snel een oplossing gevonden en konden de pakketten verstuurd worden. De behandeling van onze case is steeds klantvriendelijk en professioneel geweest. Wat mij betreft een aanrader
Beste Ronald, Wat goed om te horen dat u goed geholpen bent. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Greengiving. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima geholpen om het logo aantepassen zodat het gedrukt kon worden. Prima contact gehad.
Beste Martijn, Bedankt voor uw review! Veel plezier met de bestelde papieren tassen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Alles online gedaan en zo gepiept. Tasjes waren snel geleverd en van goede kwaliteit.
Beste Esther, Leuk dat u bij ons online goed bent geslaagd en dat het bestelproces vlot verliep. Wij wensen u veel plezier met de tassen en willen u hartelijk bedanken voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima service en produkten
Beste Dennis, Bedankt voor de leuke review en het mooie cijfer. Fijne Kerstdagen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Bestelling van de vogelhuisjes verliep prima! Bij de bestelling van de kaartjes was in eerste instantie de achterkant niet bedrukt. Dit werd heel snel opgelost en binnen twee dagen hadden we de juiste kaartjes in huis.
Beste Dina, Bedankt voor het delen van uw mening. Leuk dat wij u al meerdere keren mochten helpen aan mooie geschenken. Gelukkig is onze fout snel hersteld, zodat u als nog tevreden bent. De volgende keer helpen we u graag weer verder en hopen we dat ons cijfer nog met 2 puntjes verhoogd kan worden! Tot dan! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Als personeelsvereniging hebben wij 48 gepersonaliseerde Doppers besteld. Omdat er bij ons wat onduidelijk was over welke Dopper en hoe we deze wilden laten bedrukken, hebben we contact gehad via de chat en hebben een hele duidelijke uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we de Original Doppers laten bedrukken met ieders naam en dit is zeer in de smaak gevallen. We hebben vele leuke complimenten gekregen en de Doppers zien er echt fantastisch uit. Top!
Goedemorgen Mariska, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn blij dat u naar wens door ons geholpen bent en dat de Doppers goed geleverd zijn. Erg leuk dat de reacties ook zo positief zijn. Graag helpen wij jullie de volgende keer weer aan gepersonaliseerde geschenken. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Het contact verliep goed via de mail. Ik ben vriendelijk geholpen en mij vragen werden snel beantwoord. De tas die ik had besteld ziet er goed uit en is snel geleverd.
Goedemorgen Marc, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat het helemaal naar wens is verlopen. Mochten jullie nog eens producten nodig hebben, wij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Een order geplaatst voor 350 kleine repen van Tony Chocolony met een zelf ontworpen wikkel erom. Snel een reactie ontvangen na het aanvragen van een offerte en snel antwoord op vragen.
Beste Maaike, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat het naar wens is verlopen. Wij vonden het fijn dat wij u mochten helpen aan een mooie Tony met gepersonaliseerde wikkel. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Een organisatie om aan te raden. Alles verloopt vlot en netjes met Greengiving.
Beste Denisa, Bedankt voor uw prachtige review en cijfer. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Beoordeling over meerdere leveringen nu. Wel minpuntje mbt kwaliteit van geleverd item (Powerbank Lenard). Klacht werd netjes opgevolgd, maar artikel mist zo helaas wel de uitstraling die we wilden.
Beste Arjen, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie al meerdere keren bij Greengiving besteld hebben. Jammer dat de kwaliteit van de powerbank niet geheel naar verwachting was. Hopelijk stelt u dit niet teveel teleur en kunnen we u de volgende keer opnieuw helpen aan relatiegeschenken, geheel naar uw wens. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Mooi assortiment, duidelijke communicatie, vlotte afhandeling.
Goedemorgen Lief, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier van uw goederen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Goed contact met uitvoering en levering zoals beloofd. Zeer mooi resultaat. Wij zijn tevreden.
Beste Sabine, Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat het product volledig naar wens is. veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Erg mooie en handige jutte zak met ons logo erop en een leuke quote. Al onze klanten zijn er heel blij mee. Makkelijk besteld en snelle levering!
Beste Marijke, Bedankt voor de prachtige review! Erg goed om te horen dat het bestelproces zo soepel verliep. Veel plezier met de prachtige jute draagtassen. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Er werd een fout product gemaakt. De bedrukking was niet de bedrukking die met de proefdruk overeengekomen is. Gelukkig heeft Greengiving dit zelf snel opgelost door onmiddellijk en kosteloos nieuwe examplaren op te sturen. Jammergenoeg was er wel een strakke deadline bij ons en maakte deze fout dat wel moeilijker.
Beste Robert, Bedankt voor uw reactie. Het is vervelend dat uw ervaring met Greengiving allereerst geen positieve wending had. Gelukkig hebben het volledig voor u kunnen oplossen. Wij hebben u uiteraard op onze kosten nieuwe exemplaren gestuurd. Nogmaals excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle reactie goed voorstel
Beste Gertjan, Bedankt voor het mooi cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij helpen u graag de volgende keer weer aan relatiegeschenken. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Het bestelde groeipapier zag er goed uit, de telefonische hulp was prettig en het werd snel geleverd, top!
Beste Yvonne, Bedankt voor de mooie review en de bestelling van het groeipapier. Erg leuk dat we u daar aan konden helpen. Mocht u het nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
We love Greengiving! <3
2 Anthonie Fokkerstraat