Erg tevreden
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u ons zou aanbevelen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Contact is snel en prettig verlopen. Korte levertijd. En product is van mooie kwaliteit.
Beste Henrieke, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de producten. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Herbestelling goed uitgevoerd en snel geleverd.
Beste Michiel, Leuk dat we u opnieuw mochten helpen met de bestelde producten! Wij wensen u opnieuw veel plezier ervan. Fijn dat u opnieuw tevreden met ons bent en dit laat weten in een review! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede kwaliteit tassen, snelle levering.
Beste Petra, Bedankt voor uw bestelling van de tassen. Erg leuk dat u bij ons een review heeft achtergelaten. Goed om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier van de bedrukte tassen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goede opvolging van de bestelling, top communicatie
Beste Treesje, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u over onze opvolging en communicatie zo tevreden bent! Bedankt! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima service, het logo op een logische plek krijgen daar hadden ze wat hulp bij nodig. De maten zijn wat groter dan vermeld.
Beste Friso, Hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u veel plezier de bedrukte t-shirts. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Ik plaatste een herbestelling voor bedrukte papieren tasjes. De kwaliteit is zoals ik het gewend ben maar helaas is de prijs enorm gestegen. Ik ben hiervoor voor deze herbestelling tegemoet gekomen en dat stel ik op prijs, maar helaas vind ik de tasjes nu echt te duur geworden om een volgende keer de tasjes te bestellen.
Goedemorgen Wyke, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Dat is inderdaad heel erg jammer. Wij zouden u graag in de toekomst blijven helpen. Ook met deze papieren tassen. Ik ga dit voor u uitzoeken en mocht u weer tassen nodig hebben zou het heel fijn zijn als u opnieuw contact met ons op wilt nemen, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Prima service! Snelle reacties op mijn vragen en een snelle levering.
super good products, I recommend. I'll buy again soon
Dear Silvina, Thank you for your review! Nice to hear! Kind regards, Cora | Greengiving.eu
zie boven
Beste Marleen, Hartelijk dank voor uw review! Veel plezier met jullie geleverde duurzame relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
We kopen al een paar jaar bij Greengiving en ze zijn altijd efficiënt, betrouwbaar, vriendelijk en met eerlijke prijzen. Zij zijn altijd onze voorkeursleverancier voor personeelsgeschenken en merchandisingartikelen voor onze school.
Beste Lois, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Fijn dat jullie de samenwerking ook als zeer prettig ervaren! Wij wensen jullie veel plezier met de bestelde geschenken! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Goed meegedacht, oplossingsgericht. Beetje onduidelijkheid over moment definitief akkoord, maar bleek uiteindelijk te leiden tot een nog beter eindproduct. Informatie over levering was prima. En we zijn heel tevreden met de Bambooks. Mooi en degelijk, met als bonus een leuke app om je aantekeningen digitaal op te slaan. De nazorg vanuit Greengiving was ook zeer prettig en persoonlijk.
Goedemorgen D. Bouwman, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Jammer dat er wat onduidelijkheid was over het moment van definitief akkoord. Dit zullen wij intern gaan bespreken en uiteraard proberen te verbeteren. Goed om te horen dat de informatie over de levering goed was! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Revue originale
Goed meegedacht, oplossingsgericht. Beetje onduidelijkheid over moment definitief akkoord. Informatie over levering weer prima
Een spontaan idee heeft geleid dat we snel op zoek waren naar doppers om onze personeelsleden in het zonnetje te zetten. Greengiving reageerde snel, dacht mee en bovenal hielp mee met het omzetten van ons bedrijfslogo. Nog mooier was het dat we na het weekend direct een bevestiging kregen dat de doppers gedrukt waren en ze deze op dezelfde dag kwamen afleveren. Wij zeggen top service!
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Leuk dat jullie met de dopper jullie personeelsleden in het zonnetje hebben gezet. Daar zullen ze vast blij mee zijn! Mochten jullie nog eens (relatie)geschenken nodig hebben, helpen wij u graag opnieuw! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
zeer tevreden van de snelle en correcte service!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor het beoordelen van Greengiving. Wat een prachtig cijfer heeft u ons gegeven, daar zijn wij blij mee! Goed om te horen dat jullie naar tevredenheid geholpen zijn . Veel plezier met de bestelde relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snel en mooi! Precies wat we wilden hebben.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor uw review en het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven. Fijn dat we alles volledig naar uw wens hebben kunnen verzorgen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Geheel volgens afspraak
Beste Han, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Prima contact en snelle levering.
Beste Emmely, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het contact en over de snelle levering. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
Snelle reactie op de mails, goede tips, mooi afgewerkt product, prijs en levering volgens afspraak, goed prijs
Beste Cristel, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u alles zo prettig heeft ervaren. Bedankt voor het delen van uw goede ervaring. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Vriendelijke medewerkers en snelle service! Wij komen hier graag terug!
Goedemorgen Irma, Bedankt voor het prachtige cijfer en de beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent. De samenwerking is vanaf onze kant ook als prettig ervaren en zien u inderdaad graag terug. Hopelijk valt de prachtig gepersonaliseerde Tony bij iedereen in smaak! Maar dat komt vast goed! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Dit was mijn eerste ervaring met Greengiving en zowel mijn team als ik zijn heel tevreden. De communicatie was altijd duidelijk en vragen / opmerkingen werden meteen beantwoord en aangepast.
Beste Luka, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons heeft gegeven en voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen. Wij vinden het prettig dat u goed geholpen bent en helpen u graag de volgende keer ook weer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.be
Afhandeling ging soepel, zonder gedoe en vlot. De wens om te versnellen werd ook vlot opgepakt en geregeld.
Goedemorgen, Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. De samenwerking ging inderdaad fijn! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Wat een service en geduld ook voor een kleine order.Fantastisch
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze prachtige review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Graag helpen wij u de volgende keer weer aan mooie relatiegeschenken! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
Snelle levering van een mooi duurzaam product.
Beste Christel, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de Doppers die jullie bij Greengiving hebben besteld. Wij wensen u veel plezier met deze prachtige flessen! Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving
hele vlotte en vriendelijke bediening en snelle levering, mooi resultaat
Goedemiddag Ingrid, Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u helemaal tevreden bent met de relatiegeschenken. Veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Cora | Greengiving.nl
We, a german customer, are very happy with your support! Thank you for your great availability.
Dear Anna, Thank you for your review! Enjoy your promotional gifts! Kind regards, Greengiving.de
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR