Pluspunten
Correct, helder en tijdig. Product ook conform afspraak. Wat wil je nog meer? Over kennis en vakmanschap kan ik niet oordelen. Dit zal, gezien de andere oordelen, wel goed zitten.
Pluspunten
actief meedenken en persoonlijk
Pluspunten
Een bedrijf dat in mogelijkheden denkt en vertrouwen heeft in haar klanten! Het product was prima. Bedankt voor de supersnelle levering!
Pluspunten
Doe zo verder
VerbeterpuntenAankoopprocedure op site was me eerst niet helemaal duidelijk.
Pluspunten
Na mijn akkoord bleek er toch nog een foutje in het ontwerp te zitten, toen heb ik een mailtje gestuurd en hebben het meteen stopgezet en hetontwerp verbeterd.
Positive
Alles super, sehr zufrieden. Qualität sehr gut. schnelle Lieferung
Verbesserungspunktekeine
Pluspunten
Denken fijn mee, veel is mogelijk en de kwaliteit is goed.
VerbeterpuntenDe manier van emailen door de standaard mails voelt onpersoonlijk, vooral door de opmaak van de mails. Als dit gewoon een standaard getypt automatisch mailtje zou zijn komt het al veel persoonlijker over. Verder zit er wel echt iemand persoonlijk achter als je terugmailt, dat is fijn.
Pluspunten
Zeer leuk product (dopper) en goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle, vriendelijke en behulpzame reactie. Ook nadat de bestelling nog een aantal keer veranderde via mail.
VerbeterpuntenIk vond het jammer dat de opdruk van de bestelde tasjes echt "op" het tasje lag in plaats van meer in de stof geweven te zijn. (of in ieder geval dat idee te geven)
Pluspunten
Super service en super levering! Niks op aan te merken. Ontzettend bedankt
Pluspunten
Extreem snelle levertijd. Top!
VerbeterpuntenVoor betrouwbaarheid, communicatie, kennis en vakmanschap en kwaliteit slechts 8 omdat ik graag de tekst groter had staan en men niet echt actief mee op zoek ging om dit voor elkaar te krijgen. Bij een laatste proefdruk hadden we het idee dat de tekst groter stond, maar het eindresultaat was toch zoals bij de eerder doorgestuurde - en eigenlijk 'afgekeurde' drukproeven.
Pluspunten
Snelle reacties, fijne toon in e-mails!
VerbeterpuntenWas alleen jammer dat een bepaalde kleur Doppers niet meer leverbaar was, maar dat zie ik verder niet als kritiekpunt van Greengiving zelf.
Pluspunten
8/10
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
er bleek meer mogelijk dan aangeboden op de site
Verbeterpuntenik kreeg geen specifieke ontvangstbevestiging of verwachte leverdatum toegestuurd.
Pluspunten
Reageerden snel op mijn email. Het was makkelijk om hetzelfde order van vorig jaar nogmaals te maken.
Pluspunten
Snelle klantenservice
VerbeterpuntenKwaliteit, zitten een aantal wazige lijnen en zelfs een enkel blanco blad tussen. Dit is echter minder dan 1% van de geleverde exemplaren dus geen groot probleem.
Pluspunten
snel en accuraat. correct.
Verbeterpuntenindien iemand een BTW nummer heeft (bedrijf) er geen BTW mag en kan aangerekend worden voor een factuur met een adres vanuit nederland met een Nederlands BTW nummer.
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR