Bedrukte pennen, mooi product en snelle levering.
Dag Johan, Bedankt voor je positieve review, daar zijn we erg blij mee. Veel schrijfplezier en we horen het graag als we je weer kunnen helpen! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
De bestelde pennen voldeden aan mijn eisen en waren er supersnel
Beste Hedika, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de pennen helemaal naar wens zijn. Veel schrijfplezier! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het eerste contact met Greengiving. Als (groot)nbesteller van regulier drukwerk nu eens met bloemenzaad. Leveranciers zijn dun ,,gezaaid’’ in NL ivm snel defect aan printer door het speciale ,,groei’’papier wat gebruikt is.
Dag Gert, Wat goed om te horen dat je tevreden bent. We helpen je graag nog eens! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ik had telefonisch en in de order vermeld dat ik het voor een bepaalde datum moest hebben. Telefonisch werd mij gezegd dat het dan wel goed zou komen. Dat is dus helaas niet gebeurd. Verder wel mooi product
Dag Mayen, Wat vervelend dat je de bestelling niet op tijd in handen had. Dat was niet de bedoeling. Mijn collega neemt graag even contact met je op om het te bespreken en mee te denken in een passende oplossing. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
duidelijk communicatie snelle actie
Hoi Brigitte, Dankjewel voor het achterlaten van je review. Daar zijn we blij mee! We helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Duidelijk en goed geleverd
Dag Rineke, Super, daar gaan we voor! Bedankt voor je review. We helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Snelle reacties en begrip voor het moment dat van onze kant niet zo snel ging. Altijd fijn om met jullie samen te werken.
Hi Hannan, Fijn om te horen! We doen altijd graag ons best voor een prettige samenwerking. Veel plezier met de bestelling. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Prettige communicatie. Zeer, zeer snel schakelend en meedenkend. Uiteindelijk exact het product zoals we het hebben wilden. Heel tevreden.
Hoi Yvonne, Bedankt voor je review. Veel plezier met het uitdelen van het paasgeschenk! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Tot bags besteld met opdruk logo. Hele mooie kwaliteit tassen, duurzaam, mooi gedrukt en snel geleverd tegen een prima prijs.
Dag Sharis, Goed om te horen dat je blij bent met de tassen. Bedankt voor de review. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag terug! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Perfect in het begeleiden vanaf inloggen website tot levering. In alles is gedacht om de klant zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Ga zo door
Beste John, Bedankt voor je review! We helpen je graag nog eens. Veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
De mensen van Greengiving stonden klaar om via de chat mee te denken over mijn wensen en ook om ze om te zetten in het juiste format zodat mijn wensen gerealiseerd konden worden. Erg blij met het resultaat. Een persoonlijk bedankje op A4 formaat groeipapier. Snel geleverd, heldere communicatie. Kortom, zeer tevreden!
Hoi Esther, Yes, wat fijn om te horen! Bedankt voor deze mooie review. We helpen je graag nog eens in de toekomst! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ben goed geholpen en het eindproduct is mooi voor een goede prijs
Goedemorgen, Bedankt voor deze review! Hopelijk tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Alles verloopt naar wens, super klantvriendelijk
Dag Monique, Fijn om te horen, bedankt voor deze review. Veel plezier met de T-shirts! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ik ben heel dankbaar dat ik zo'n leuk cadeau uit kan delen.
Hoi Marieke, Ze zijn mooi geworden! Veel plezier met het uitdelen. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Evenals de vorige keren zijn wij weer snel, accuraat en met gevoel voor het snelle proces (gezien onze deadline) geholpen. Onze producten met bedrukking konden snel geleverd worden. Top Joanne e.a.
Dag Maureen, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over deze en eerdere bestellingen. Tot de volgende keer! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Snel contact, snelle service en prima product !
Hi Natascha, Bedankt voor je positieve review! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Ik heb een heel aangename ervaring gehad met het bedrijf. Ik heb greengiving via mail gecontacteerd ivm met mijn aankoop. Ik werd heel snel geholpen door een super behulpzaam team. Ook de productie en levering verliep heel vlot. Er zat weinig tijd tussen mijn bestelling en de ontvangst van het product. Ik heb gepersonaliseerde koffiebekers besteld en het resultaat ziet er exact uit zoals verwacht en gehoopt! Zeer tevreden!
Dag Emma, We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling! Bedankt voor het achterlaten van deze review. Veel plezier met je nieuwe koffiebekers! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Super snel geholpen. Proefdruk snel ontvangen, wijzigingen snel doorgevoerd en uiteindelijk echt een super fijne pen! Bedankt!
Hoi Wilbert, Goed om te horen, bedankt voor je review! Veel schrijfplezier. We helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Onlangs wat reepjes (met eigen wikkel) en pennen besteld. Na telefonisch contact ging de verdere afhandeling met drukproef en de bestelling ook heel vlot. Kortom; naast een mooi aanbod ook een fijne en snelle service!
Dag Theo, Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. Veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Mooie doppers. Goede en snelle levering. Communicatie verliep zeer goed.
Hoi Cindy, Bedankt voor de review en veel plezier met de Doppers! Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Eerste keer met greengivibgvgewerkt, hulp, service en opvolging was heel goed georganiseerd
Dag Elke, Fijn om te horen, we helpen je graag nog eens in de toekomst! Veel plezier op jullie evenement. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Krijg snel reactie en zaken worden volgens afspraak geleverd.
Dag Louise, Bedankt voor de goede review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Hopelijk tot ziens bij Greengiving. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
I like the products we ordered. They are practical and good quality. Staff are also professional and reliable.
Hi Ruba, Thank you so much for the review. We're glad to hear you're happy with your order! We'd love to help you again in the future. Kind regards, Gerjanne | Greengiving
Voor het bestellen van de doppers voor Mijngemeentedichtbij kon ik op een knop een nieuwe bestelling zetten. Erg makkelijk en de levering was ook zeer snel.
Dag Helma, Goed om te horen! Veel plezier met de doppers. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
Wij bestelden vergeet me nietjes. De bedrukking op het potje ziet er netjes uit en de levering was verder volgens afspraak. Blij mee!
Dag Anja, Fijn om te horen, bedankt voor je review! Veel plezier met je bestelling en we helpen je graag nog eens. Hartelijke groet, Gerjanne | Greengiving
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR