Keurige levering conform afspraak

Bedrukte pennen, mooi product en snelle levering.

Prima hoor

De bestelde pennen voldeden aan mijn eisen en waren er supersnel

Uitstekend en supersnelle levering

Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over het eerste contact met Greengiving. Als (groot)nbesteller van regulier drukwerk nu eens met bloemenzaad. Leveranciers zijn dun ,,gezaaid’’ in NL ivm snel defect aan printer door het speciale ,,groei’’papier wat gebruikt is.

Prima product maar te laat geleverd

Ik had telefonisch en in de order vermeld dat ik het voor een bepaalde datum moest hebben. Telefonisch werd mij gezegd dat het dan wel goed zou komen. Dat is dus helaas niet gebeurd. Verder wel mooi product

duidelijk communicatie snelle actie

Communicatie heel prettig

Duidelijk en goed geleverd

Prima ervaring!

Snelle reacties en begrip voor het moment dat van onze kant niet zo snel ging. Altijd fijn om met jullie samen te werken.

Uitstekend!

Prettige communicatie. Zeer, zeer snel schakelend en meedenkend. Uiteindelijk exact het product zoals we het hebben wilden. Heel tevreden.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Tot bags besteld met opdruk logo. Hele mooie kwaliteit tassen, duurzaam, mooi gedrukt en snel geleverd tegen een prima prijs.

Perfect in het begeleiden vanaf inloggen website tot levering. In alles is gedacht om de klant zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Ga zo door

Geweldige service en mooi resultaat

De mensen van Greengiving stonden klaar om via de chat mee te denken over mijn wensen en ook om ze om te zetten in het juiste format zodat mijn wensen gerealiseerd konden worden. Erg blij met het resultaat. Een persoonlijk bedankje op A4 formaat groeipapier. Snel geleverd, heldere communicatie. Kortom, zeer tevreden!

Vriendelijk personeel en duidelijk portal

Ben goed geholpen en het eindproduct is mooi voor een goede prijs

Altijd behulpzaam en stipt

Alles verloopt naar wens, super klantvriendelijk

Behulpzaam, vriendelijk en professionele mensen en uitstekende producten

Ik ben heel dankbaar dat ik zo'n leuk cadeau uit kan delen.

Fenomenaal

Evenals de vorige keren zijn wij weer snel, accuraat en met gevoel voor het snelle proces (gezien onze deadline) geholpen. Onze producten met bedrukking konden snel geleverd worden. Top Joanne e.a.

fantastisch

Snel contact, snelle service en prima product !

Geweldige service en top producten!

Ik heb een heel aangename ervaring gehad met het bedrijf. Ik heb greengiving via mail gecontacteerd ivm met mijn aankoop. Ik werd heel snel geholpen door een super behulpzaam team. Ook de productie en levering verliep heel vlot. Er zat weinig tijd tussen mijn bestelling en de ontvangst van het product. Ik heb gepersonaliseerde koffiebekers besteld en het resultaat ziet er exact uit zoals verwacht en gehoopt! Zeer tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfect!

Super snel geholpen. Proefdruk snel ontvangen, wijzigingen snel doorgevoerd en uiteindelijk echt een super fijne pen! Bedankt!

Snelle en goede service en prettig contact!

Onlangs wat reepjes (met eigen wikkel) en pennen besteld. Na telefonisch contact ging de verdere afhandeling met drukproef en de bestelling ook heel vlot. Kortom; naast een mooi aanbod ook een fijne en snelle service!

Resultaat precies zoals verwacht

Mooie doppers. Goede en snelle levering. Communicatie verliep zeer goed.

Heel goede hulp en service

Eerste keer met greengivibgvgewerkt, hulp, service en opvolging was heel goed georganiseerd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering

Krijg snel reactie en zaken worden volgens afspraak geleverd.

efficient and reliable staff

I like the products we ordered. They are practical and good quality. Staff are also professional and reliable.

Snel en gemakkelijk

Voor het bestellen van de doppers voor Mijngemeentedichtbij kon ik op een knop een nieuwe bestelling zetten. Erg makkelijk en de levering was ook zeer snel.

Leuke producten, levering volgens afspraak!

Wij bestelden vergeet me nietjes. De bedrukking op het potje ziet er netjes uit en de levering was verder volgens afspraak. Blij mee!

2 Anthonie Fokkerstraat

Barneveld 3772 MR