Pluspunten
informatieve website goede en snelle communicatie
Verbeterpunten.
Pluspunten
De offerte was snel ontvangen. Verdere communicatie was ook goed. De bestelling werd snel verwerkt en hebben we binnen een paar dagen ontvangen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De katoenen tasjes zijn erg stevig en mooi gedrukt. Nette en keurige afhandeling en bijzonder snel geleverd.
Pluspunten
Zie boven totaalbeoordeling
Pluspunten
helder en snel. goed kwaliteit, gegarandeerd op een verantwoorde manier geproduceerd.
Pluspunten
Alle wensen zijn bespreekbaar en meestal ook mogelijk. Snelle levering, goede kwaliteit!
VerbeterpuntenCommunicatie zou nog iets duidelijk kunnen
Pluspunten
Denkt mee in oplossingen
Verbeterpuntentijdig informatie op website aanpassen
Pluspunten
Zeer goede communicatie, meedenkend. Aanrader
VerbeterpuntenEnkele zakjes waren niet goed gestikt ( 3 op de 150) dus niet echt een heelgroot probleem.
Pluspunten
Lennard is heel goed qua communicatie en levering en snelheid en service! Weet altijd dat ik op hem aankan.
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling. Graag horen wij wat we nog kunnen verbeteren aan de Nazorg & Garantie zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Dit kan ook gemaild worden naar de klantenservice. met vriendelijke groet, Greengiving BV
Pluspunten
Start proces is goed.
VerbeterpuntenDe kaartjes waren scheef. Ik heb dit via de mail aangegeven en het is meteen opgepakt. Uiteindelijk perfecte kaartjes gekregen.
Naar aanleiding van de verbeterpunten zijn er direct in overleg met de klant nieuwe kaartjes bedrukt en opgestuurd.
Pluspunten
Snelle reactie en actie.
VerbeterpuntenVerwisselen van contactpersoon geeft verwarring
Pluspunten
Snelle respons op vragen en opmerkingen. Snelle levertijd. De artikelen die tot nu toe uitgepakt en bekeken zijn, zien er goed uit.
Pluspunten
Zeer snelle en vriendelijke reactie. Mooie produkten.
VerbeterpuntenZorgdragen voor kwaliteit bij de verzending. (producten waren beschadigd bij aflevering).
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR