Pluspunten
Snelle reacties op mails, op tijd geleverd
VerbeterpuntenDe appels waren niet biologisch, wat ik gek vind omdat het om duurzame cadeaus zou moeten gaan. Aangezien wij een duurzame organisatie zjin is dat wel een groot nadeel. Ook waren een aantal van de appels beurs.
Pluspunten
Erg behulpzaam, snelle service en goed advies.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik vond het fijn om nog een mail te krijgen hoe het met de offerte stond. soms raakt het op zijn beloop. en het groene assortiment. erg fijn.
Verbeterpuntenvoor mij persoonlijjk was een telefoontje ook fijn geweest ipv een e-mail.
Pluspunten
Goed te bereiken via mail en telefoon. Snel een reactie / antwoord.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
VerbeterpuntenDoorgaan
Pluspunten
Zeer blij met de dienstverlening, binnen 3 dagen was onze bestelling geleverd. De kwaliteit en service was prima
Pluspunten
Herhaalorder snel bevestigd en binnen enkele dagen geleverd. Prettige communicatie!
Pluspunten
Pluspunten
Mooie tassen van goede kwaliteit. Fijn dat ze meedenken hoe het logo van onze school het beste op het tasje gedrukt kon worden.
Pluspunten
Hele goede communicatie
Pluspunten
Interessante producten, fijne en persoonlijke service
Pluspunten
Goed meedenken met de klant tav het ontwerp.
VerbeterpuntenMinder vaak een mail sturen over beoordeling :-)
Pluspunten
goede service
Pluspunten
zeer prettige samenwerking. Proefdrukken werden snel verstuurd en wijzigingen doorgeven was geen enkel probleem. Levering was veel sneller dan verwacht! Al met al een zeer prettige ervaring.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie, uitstekende leveringstermijnen, prima kwaliteit
2 Anthonie Fokkerstraat
Barneveld 3772 MR