Beste Anne-Marie, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid was. Veel plezier met de pennen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Ingrid, Bedankt voor je review, dit horen wij graag :) Veel plezier met de spellen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, daar zijn we heel blij mee. Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Eddie, Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en producten. Graag helpen we je een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Jos, Bedankt voor je beoordeling en feedback. Mijn collega heeft inmiddels via mail een toelichting gegeven op de producten. Fijn dat je in ieder geval tevreden bent over onze service en communicatie. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Marijke, Bedankt voor deze mooie beoordeling, dit horen we graag! Veel plezier met de shoppers en graag helpen we je een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Sonja, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de zending goed ontvangen is. Veel plezier met de producten. Hartelijke groet, Jeanine | Greengiving
Originele beoordeling
Beste Simone, Bedankt voor je review en de feedback. Jammer dat de bedrukkingsinformatie niet duidelijk genoeg was, we gaan even kijken hoe we dit nog beter kunnen neerzetten. In ieder geval fijn dat je positief bent over onze service en communicatie. Veel plezier met de houten rackets! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Nicole, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Bertine, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met de potloden en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Babs, Bedankt voor je review en aanbeveling! Hopelijk vallen de appels goed in de smaak. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Kimberley, Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel plezier met de douchezandlopers en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste ZMN, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie onze service waarderen. Helaas hebben wij niet altijd de mogelijkheid om het type verpakking van onze leverancier of drukker te bepalen. Soms kan het namelijk nodig zijn om de artikelen en het drukwerk tijdens transport te beschermen. Om zo transparant mogelijk te zijn over de eigenschappen van onze producten, hebben we de Green Score ontwikkeld. Onze websitebezoekers kunnen op deze manier makkelijk producten vergelijken én alle duurzaamheidsinformatie over het product zien. Heel veel plezier met jullie bestelling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Sander, Bedankt voor je review! Wat vervelend om te horen dat de leverdatum op de orderbevestiging anders was dan op onze website, onze excuses! Onze orderverwerker heeft hierover al contact gehad. Veel plezier met de sleutelhangers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Sarah, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Fijn om te horen dat jullie zo positief zijn. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Ava, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de katoenen tassen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u altijd met plezier met ons werkt! Veel plezier met de Doppers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Rebekka, Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de pennen en notitieblokjes en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Valerie, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de notitieboekjes en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Judith, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met de potloden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Dear Camila, Thank you very much for this excellent review. We're happy to hear all this! Looking forward to helping you some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Beste Carisia, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo positief zijn. Uiteraard helpen we jullie graag een volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Dear Nesmah, Thank you so much for this excellent review. We're happy to hear all this! Lots of pleasure with the seed paper and we're looking forward to helping you again some other time. Kind regards, Jeanine | Greengiving
Beste Bosch Beton, Bedankt voor deze mooie beoordeling en aanbeveling! Veel plezier met de proeverijtjes en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jeanine | Greengiving
Beste Tiny, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Mijn collega Eduard heeft contact met u opgenomen (zowel telefonisch als via mail) om dit even te bespreken. Met vriendelijke groet, Jeanine | Greengiving
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.