Snelle service, klantgericht, er werd meegedacht en product conform afspraak. Grote oplage op korte termijn leveren was geen probleem.
Greengiving was altijd bereikbaar voor telefonische vragen, reageerde snel op de mail en heeft een heel gebruiksvriendelijke site!
Beste Brigitte, Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! Dat klinkt 'prettig geregeld'. We helpen je graag nog eens als je weer op zoek bent naar relatiegeschenken! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Voor een conferentie heb ik tassen en lanyards besteld. De conferentie was met 200 natuurbeschermers, dus wij willen zo duurzaam mogelijk werken, vandaar dat ik voor Greengiving koos. Alles werd vlot gelverd en de communicatie met de medewerkers verliep vlot en soepel. Ik zou ze aan iedereen aanraden wat de producten zijn echt heel mooi.
Dag Irene, Ontzettend bedankt voor je mooie woorden over onze service en producten. We staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Aangezien ik nog nooit bij Greengiving besteld had en ik een specifieke vraag ivm leverdatum had, heb ik eerst telefonisch contact gehad met de klantendienst. Het was namelijk zo dat wij een beurs hebben begin december, waarvoor ik koekjes wilde bestellen. Ivm houdbaarheidstermijn wilde ik deze uiteraard niet al veel te vroeg geleverd hebben. Bij de klantendienst zeiden ze me dat dit geen probleem was en dat ik dit tijdens mijn bestelling bij de opmerkingen kon doorgeven, wat ik gedaan heb. Ik had als leverdatum ergens rond 20 november opgegeven. Groot was dan ook mijn verbazing dat de bestelling al rond 8 oktober is aangekomen... Absoluut niet wat ik gevraagd had. De koekjes zijn houdbaar tot maart, en wij hebben in maart een andere beurs waar ik de rest van de koekjes ook wilde gebruiken. Dit kan door deze veel te vroege levering dus niet meer. Heel jammer en ik zou dan van Greengiving toch wel een reactie verwachten hieromtrent.
Beste Veerle, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat uw bestelling eerder dan gewenst is geleverd, zeker gezien de houdbaarheid. Mijn collega heeft inmiddels per e-mail contact met u opgenomen om dit samen verder op te lossen. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Voor onze team2daagse wilde we een leuke gift met ons logo. We hebben gekozen voor de katoenen tas. Deze was snel leverbaar en het logo is mooi op de tas gedrukt.
Beste Marielle, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de katoenen tassen. We helpen jullie graag nog eens! Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Duurzaam is natuurlijk op meerdere manieren uit te leggen, maar ik had niet verwacht dat elk van de sleutelhangers voorzien was van een label met 'Made in China' erop. Zowel het label als productieproces lijken niet in lijn met een bedrijf voor duurzame relatiegeschenken.
Beste Steven, Bedankt voor je waardevolle feedback, we nemen het mee! Bij Greengiving beoordelen we producten niet alleen op herkomst, maar op de totale duurzaamheidsketen: van materiaalkeuze en levensduur tot recyclebaarheid en transport. Daarom werken we met de GreenScore, die per product inzichtelijk maakt welke duurzame waarden het heeft. Ons doel is om klanten altijd transparant te laten zien wat de duurzame impact is, zodat je zelf een bewuste keuze kunt maken. Jammer om te horen dat de herkomst van de sleutelhangers niet overeenkwam met je verwachtingen. Met vriendelijke groet, Maaike | Greengiving
Heel fijne service en goed alles volgens afspraak!
Beste Stijn, Ontzettend bedankt voor je fantastische review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met de Doppers en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
fast delivery great service
Dear Maria, Thank you so much for your kind words! We’re so glad to hear that you were happy with the fast delivery and our service. We look forward to assisting you again in the future. Kind regards, Dorien | Greengiving
Florus en zijn team hebben onze vraag vakkundig opgepakt en verzorgd. Veel dank daarvoor.
Goedemiddag, Heel graag gedaan! Jullie bedankt voor deze prachtige beoordeling. Veel plezier met de bestelde producten en hopelijk tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Duidelijk bestelproces, goede prijs, fijne communicatie, goede service en snelle levering. Helemaal top!
Dag Maayke, Dat klinkt 'prettig geregeld'! Bedankt voor deze fantastische review. We wensen jullie veel plezier met de Doppers en zien jullie graag terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Wij waren op zoek naar een geschenk voor de "dag van de leraar". We hebben daarvoor een aantal richtlijnen die we binnen onze organisatie hoog in het vaandel dragen... - duurzaamheid, toegankelijk voor iedereen, laagdrempelig, herkenbaar... Jullie voorstel tikte al die criteria aan! We konden mooie afspraken maken en kwamen tot een tof resultaat. Onze leraren tevreden, en wij ook!
Beste Karine, Dan zijn wij ook tevreden! Bedankt voor deze prachtige woorden en de fijne samenwerking. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Voor de Dag van de Leraar bestelden wij lunchboxen met eigen logo voor Het Westeraam, bij Greengiving. Het cadeau viel goed in de smaak! Wij zijn tevreden. De communicatie met de klantenservice was goed en alles was op tijd binnen.
Beste Dicky, Wat fijn om te horen dat het geschenk in de smaak viel! Bedankt voor de mooie woorden over onze service. We helpen jullie in de toekomst graag weer. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Goed afstemmingsproces, snelle levering en hoge kwaliteit.
Dag Joan, Ontzettend bedankt voor deze geweldige beoordeling! We wensen jullie veel plezier met de gouden Doppers. Graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik ben goed geholpen bij het vinden van een oplossing toen de eerste bedrukking niet naar wens was.
Beste Isaline, Bedankt voor je positieve review! Heel veel plezier met de pennen. We staan graag nog eens voor je klaar als je weer op zoek bent naar relatiegeschenken! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik heb alleen maar goede ervaringen met Greengiving. Ze helpen als je er zelf niet uitkomt, ze doen hartstikke hun best om sneller te leveren als het kan, en ze zijn allemaal super aardig en behulpzaam. En de producten zijn topkwaliteit.
Dag Bianca, Wauw, wat een gouden review! Bedankt voor je prachtige woorden over onze service en producten. We zijn je graag weer van dienst in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Deze toppers hebben last minute een opdracht voor ons uitgevoerd. We zijn mega blij met het snelle schakelen. Bedankt!
Beste Merel, Bedankt voor het mooie compliment! Fijn dat we jullie zo last-minute nog konden helpen. Veel plezier met de Doppers. We staan graag weer voor jullie klaar in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
We bestelden drinkflessen met water aanduiding. Ik werk spontaan op de hoogte gehouden van het proces, er was een vlotte levering en echt prachtig druk!
Dag Elke, Wat een prachtige review! Daar worden wij blij van. Veel plezier met de mooie drinkflessen. We zien u graag terug bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
De bestelde producten zijn sneller geleverd dan aangegeven, waardoor alles ruim op tijd binnen was. Ook het contact over het logo op het product was erg prettig.
Beste Heleen, Bedankt voor je mooie woorden over onze service. Wat fijn om te horen dat de Doppers zo snel zijn geleverd – heel veel plezier ermee! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Duidelijke en vriendelijke communicatie in de afhandeling. Helemaal blij met deze jute shoppers gedrukt - zeer goede kwaliteit.
Dag Angela, Zo'n positieve beoordeling maakt ons blij, dank je wel! We wensen je veel plezier met de jute shoppers en staan graag nog eens voor je klaar in de toekomst. Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Ik belde nogal last-minute met de vraag maar alles werd in gereedheid gebracht om het toch in orde te krijgen. Topervaring!
Beste Sven, Bedankt voor de mooie review! Super om te horen dat we u zo last-minute nog konden helpen. Veel plezier met de waterflessen en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Het was heel eenvoudig om een tas met eigen logo te bestellen en het werd ook supersnel geleverd. Het contact met Neline de Kruijf was heel prettig. Ik kan Greengiving zeker aanbevelen! Goede kwaliteit-prijs-verhouding en fijne en behulpzame medewerkers.
Dag Nannette, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Ik geef het compliment door aan mijn collega Neline. Veel plezier met de katoenen tassen en graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Snelle dienstverlening en goede ondersteuning
Beste Winny, Bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met de balpennen. We staan graag voor u klaar als u weer op zoek bent naar relatiegeschenken! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Onze eerste ervaring met Greengiving was erg goed. Klantvriendelijk en erg meedenkend in het op tijd kunnen ontvangen van de bestelde linnen tassen, zodat we ze konden inzetten voor ons event. De kwaliteit van het product was nog beter dan verwacht. Een aanrader!
Dag Yaël, Wauw, dit is een gouden review! Ontzettend bedankt voor de 10 en je mooie woorden over onze service en het product. We helpen je graag weer in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Prettig contact, altijd snel reactie en een zeer goede service. Levering was keurig volgens afspraak.
Beste Patricia, Prettig geregeld, daar doen we ons best voor! Dank voor het prachtige cijfer en de mooie woorden over onze service. Graag tot ziens bij Greengiving! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Makkelijk om contact te leggen. Vlotte communicatie. Prijs-kwaliteit zeker oké.
Dag Vanessa, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We zijn u graag weer van dienst in de toekomst! Hartelijke groet, Dorien | Greengiving
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.