Perfect!

Duidelijk bestelproces, goede prijs, fijne communicatie, goede service en snelle levering. Helemaal top!

Fijne samenwerking, goede afspraken, mooi eindproduct!

Wij waren op zoek naar een geschenk voor de "dag van de leraar". We hebben daarvoor een aantal richtlijnen die we binnen onze organisatie hoog in het vaandel dragen... - duurzaamheid, toegankelijk voor iedereen, laagdrempelig, herkenbaar... Jullie voorstel tikte al die criteria aan! We konden mooie afspraken maken en kwamen tot een tof resultaat. Onze leraren tevreden, en wij ook!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie duurzame lunchbox met logo erop; viel goed in de smaak!

Voor de Dag van de Leraar bestelden wij lunchboxen met eigen logo voor Het Westeraam, bij Greengiving. Het cadeau viel goed in de smaak! Wij zijn tevreden. De communicatie met de klantenservice was goed en alles was op tijd binnen.

Goed afstemmingsproces, snelle levering en hoge kwaliteit.

Goede en snelle service!

Ik ben goed geholpen bij het vinden van een oplossing toen de eerste bedrukking niet naar wens was.

Aanrader!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Greengiving. Ze helpen als je er zelf niet uitkomt, ze doen hartstikke hun best om sneller te leveren als het kan, en ze zijn allemaal super aardig en behulpzaam. En de producten zijn topkwaliteit.

Schakelt mega snel en goed bereikbaar

Deze toppers hebben last minute een opdracht voor ons uitgevoerd. We zijn mega blij met het snelle schakelen. Bedankt!

Vlotte communicatie, prachtige druk

We bestelden drinkflessen met water aanduiding. Ik werk spontaan op de hoogte gehouden van het proces, er was een vlotte levering en echt prachtig druk!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle en goede service!

De bestelde producten zijn sneller geleverd dan aangegeven, waardoor alles ruim op tijd binnen was. Ook het contact over het logo op het product was erg prettig.

Gewoon goed!

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Duidelijke en vriendelijke communicatie in de afhandeling. Helemaal blij met deze jute shoppers gedrukt - zeer goede kwaliteit.

Flexibele, vlotte samenwerking

Ik belde nogal last-minute met de vraag maar alles werd in gereedheid gebracht om het toch in orde te krijgen. Topervaring!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prettig contact en mooie producten

Het was heel eenvoudig om een tas met eigen logo te bestellen en het werd ook supersnel geleverd. Het contact met Neline de Kruijf was heel prettig. Ik kan Greengiving zeker aanbevelen! Goede kwaliteit-prijs-verhouding en fijne en behulpzame medewerkers.

Snel en hulpvaardig

Snelle dienstverlening en goede ondersteuning

Supersnel & klantvriendelijk

Onze eerste ervaring met Greengiving was erg goed. Klantvriendelijk en erg meedenkend in het op tijd kunnen ontvangen van de bestelde linnen tassen, zodat we ze konden inzetten voor ons event. De kwaliteit van het product was nog beter dan verwacht. Een aanrader!

Goed geadviseerd en een top service!

Prettig contact, altijd snel reactie en een zeer goede service. Levering was keurig volgens afspraak.

Goede service, goede uitvoering.

Makkelijk om contact te leggen. Vlotte communicatie. Prijs-kwaliteit zeker oké.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vriendelijke en correcte benadering en snelle levering.

Ik ontving iedere keer snel en netjes reactie op mijn mails. Zeer correct en begripvol. Uiteindelijk een keurige en snelle levering van de producten. Ik ben zeer tevreden.

Reliable

Excellent customer service, great quality and fast delivery!

Zeer tevreden!

Heel snel geholpen aan mooie totebags. Goede bedrukking en snel geleverd!

Goede kwaliteit, super klantenservice

Er ging iets mis met de levering van ons pakket door DHL. Greengiving heeft dit supernetjes, snel en kosteloos voor ons opgelost. Geweldigde klantenservice dus. Daarnaast mooie katoenen tassen van goede kwaliteit. Aanrader.

Helemaal tevreden

Ondanks dat er aanvankelijk iets mis ging met de levering hebben ze dit snel en correct opgevolgd. Het geleverde voldeed perfect aan de verwachtingen

Kleur van het logo anders

Deze bestelling deed ik voor de tweede keer, maar de kleur van het logo komt niet overeen met die van de eerste partij, en ook de de drukkwaliteit vond ik niet heel optimaal.

Vriendelijke snelle service

De mensen van Greengiving denken met je mee in oplossingen en reageren snel.

Helemaal prima

Vriendelijke klantenservice & zeer netjes geprint weer. Ik ben tevreden!

Zeer behulpzaam personeel

Greengiving was goed bereikbaar voor vragen en dacht actief mee. Ze kwamen tijdens de proefdruk nog iets tegen wat aangepast moest worden en namen direct contact op om het te controleren. Kaartjes werden goed verpakt en snel geleverd.

Anthonie Fokkerstraat 2

3772 MR Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.