Verbeterpunten-
Pluspunten
Er werd heel snel gereageerd op vragen die via d email gesteld werden.
Pluspunten
Snel ontvangen offerte
Verbeterpunten- Er werd niet gereageerd op mijn offertebevestiging, heb moeten nabellen - Drukproef een aantal keer heen en weer, terwijl alle ins en outs al in mijn eerste briefing stonden. - Opdruk op product is niet in twee kleuren geleverd waarvoor ook betaald, maar in 1 kleur
Pluspunten
Ook al had ik nog nooit zaken gedaan met Greengiving, ik kreeg toch het gevoel en vertrouwen dat alles in goede banen liep.
VerbeterpuntenDuidelijk vermelden dat een prijs exclusief BTW is.
Pluspunten
Het contact met Greengiving was erg prettig.
VerbeterpuntenVeel slordigheden! Proefdruk niet volledig en adressen omgedraaid, terwijl dit allemaal goed was aangeleverd.
Pluspunten
fijn die aandacht voor het milieu
Verbeterpuntenik kon niet goed ontdekken hoe ik kon aangeven waar ik het logo geplaatst wilde hebben. Hij staat nu over de hele onderkant van de rugzak terwijl ik hem eigenlijk kleiner rechts in de onderhoek had willen hebben. Misschien een foutje van mij of een onduidelijkheid in het bestelmenu?
Pluspunten
Snelheid en flexibiliteit w.b. de levertijd, het meedenken en vlotte schakelen op het moment dat het voor ons echt noodzakelijk was. De vriendelijke en prettige omgang en goede bereikbaarheid. Absoluut een aanrader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel en nauwkeurig
Verbeterpuntenach niet echt... meer een "leukigheidje"; weinig online retailers geven kopers een "kijkje in de keuken". Hoe leuk is het als ik als klant zie dat mn eerste dopper "van de band rolt"?
Pluspunten
De zending was in eerste instantie verkeerd bezord maar daarna per koerier alsnog naar het juiste adres verzonden, top service.
Incorrect pricing on website for some items. When we called to discuss the agent explained this to us but it doesn't reflect well.
Het op voorhand opnemen van een kredietbeperkingstoeslag in het factuurbedrag komt niet erg prettig over en vergt alerte lezers. Het geeft je het gevoel dat je op je hoede moet zijn bij greengiving.
Pluspunten
Zeer snel geleverd en flexibel.
Pluspunten
De jutten wijntassen die ik besteld had bleken ineens ook flessen wijn te bevatten, dit werd op de website en tijdens de bestelling niet duidelijk.
VerbeterpuntenPas bij het ontvangen van de factuur kwam ik erachter dat het item dat ik besteld had (een jutten tas met groene zijkant) niet meer geleverd kon worden. Uiteindelijk is het de blanco jutten tas geworden, maar ik was graag in een veel eerder stadium hierover geinformeerd.
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.