Pluspunten
Ik heb een positeieve ervaring met uw bedrijf.
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over met name het voldoen aan mijn specifieke wensen. Er wordt goed meegedacht zodat de klantbetrokkenheid wordt versterkt. Petje af!!!
Pluspunten
Snelheid van reageren en levering
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon
VerbeterpuntenLevering niet op afgesproken datum
Pluspunten
- nabestelling - goed meegedacht - zeer snel geregeld - snelle levering - goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle reactie op vragen en prima nazorg op onze order.
VerbeterpuntenHet in eerste instantie geleverde product was niet representatief genoeg om als relatiegeschenk te gebruiken in verband met de loslatende print. Het aanbieden van de combinatie van de usb stick en de printwijze met kleur zou heroverwogen moeten worden.
Pluspunten
Snelle reactie op mails.
VerbeterpuntenMeer kennis van drukproces.
Pluspunten
Directe communicatie (via internet/mail) mogelijk. Snel zaken doen en altijd medewerker online!
VerbeterpuntenWellicht de levertijd, maar begrijp dat dit niet eenvoudig is Aanvraag proefdruk verliep goed alleen net anders geinterpreteerd dan hetgeen ik gevraagd had. Full color print niet mogelijk, gezien ons kleurrijke logo: jammer.
Pluspunten
Snelle levering en goed klanten contact!
Pluspunten
Er werd goed gecommuniceerd door greengiving. Altijd een snelle en duidelijke reactie. De producten zagen er goed uit bij levering.
Pluspunten
Koeltasjes op zich zijn mooi
Verbeterpunten- kom je afspraken na - levertijd niet volgens afspraak -vertel geen dingen die niet kloppen om er maar van af te zijn - de waarheid hierover komt altijd uit. - voor ons een eenmalige actie , wij willen met dit berdrijf geen zaken meer doen
Hartelijk dank voor uw reactie. De levertijden op de website kunnen wij normaal gesproken garanderen. Helaas zijn er fouten gemaakt waardoor er vertraging was. Onze excuses hiervoor. De website proberen wij altijd goed bij te werken. Helaas kan het voorkomen dat producten zijn uitverkocht of niet meer leverbaar zijn. Dit wordt zo snel mogelijk verwerkt op de website. Vanwege de negatieve ervaring willen wij u op de volgende bestelling 10% korting geven.
nvt
Pluspunten
We kozen uw firma voor de milieuvriendelijkheid. Dit is uniek in zijn soort. De site is ook heel gebruiksvriendelijk, zeker met de mogelijkheid om vragen via chat te stellen en daar dan onmiddellijk antwoord op te krijgen.
VerbeterpuntenHet is bij ons wat fout gelopen met de communicatie in het begin (we vroegen een proefdruk + offerte en het antwoord kwam maar niet ; we stuurden een herinnering en toen kregen we van verschillende mensen mails, wat verwarrend was). Maar iedereen deed wel erg zijn best om dit recht te zetten.
Pluspunten
compliment voor de deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van Lennard de Zwarte.
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.