Altijd zeer klantgericht en snelle service!

Fijne leverancier om mee samen te werken. Mooie duurzame producten.

Prima service en meedenken in oplossingen

We zijn benaderd door vele lokale partijen die op de hoogte zijn van onze actie RED DE BIJ van Lokaal Belang Zevenaar. Ze vroegen gelijk waar kun die bloemzaad zakjes bestellen en toen naar de website van Greengiving verwezen. Kortom flinke reclame gemaakt.

Prima geregeld

Fijne en snelle communicatie. 80 tasjes besteld met logo. Is geworden zoals ik het had bedacht.

Prettig en snel contact

Het overleg over manier van aanleveren en aanpassen aanvraag was prima, heel prettig contact en snelle reactie. Ons gadget met logo is erg mooi geworden! Enig puntje is dat er twee tabbladen in de adreslijst in Excel over het hoofd gezien waren, waardoor levering wat later plaatsvond. Dat was in dit geval geen enkel probleem en werd goed over gecommuniceerd.

Gebruiksvriendelijk platform

Een bestelling plaatsen via de Greengiving website ging bijzonder vlot. Bij vragen word je meteen verder geholpen door de klantendienst. Snelle levertermijn, producten volledig naar wens. Niets op aan te merken!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en mooi product!

Mooie afwerking van het product en snel geleverd.

Toller Service - schnelle Lieferung

Toller Service und auch trotz kurzfristig gewünschtem Liefertermin hat es gut geklappt. Die bedruckten Samenpapiere kamen pünktlich vor Ostern an und kamen bei den Mitarbeiter gut an. Sehr gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Persoonlijke service en snelle levering!

Binnen korte tijd werd een groeikaart ontworpen na levering van tekst, logo en beeld. Tijdens telefonisch contact werd een kleine aanpassing doorgevoerd in scherpte van beeld en toevoeging van tekst. De levering was heel snel en op tijd voor de actie.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede kwaliteit en snelle levering!

Prima, goede service, snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijne samenwerking, perfecte levering

Perfecte service, dank!

zeer fijne en professionele service

Ik heb de service en dienstverlening van Greengiving als bijzonder prettig ervaren. We hadden wat haast met de door ons gevraagde producten en daar is in alle opzichten aan meegewerkt. En, niet onbelangrijk, we werden zeer goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Zowel via mail als telefonisch.

Goede communicatie, snelle bezorging en het ziet er prachtig uit! Een mooi kado voor onze leerlingen.

zeer vriendelijk / goede opvolging bij problemen.

fijne samenwerking. Correcte bestelling. Verzorgde druk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit, lage prijs!

Super snelle levering en erg goede kwaliteit, zeker voor de prijs! Helemaal tevreden

Greengiving communiceert en levert snel en perfect.

Inmiddels heb ik twee keer een bestelling geplaatst. De eerste keer tijdens de kerstdrukte en dat ging al heel goed en nu twee weken geleden nogmaals. Greengiving reageert snel op je mail. Ze snappen wat je bedoelt, denken met je mee.

Snelle levering en losse problemen goed op

Bestellen is heel eenvoudig, zeker als je een herhaal bestelling doet. Problemen met de aflevering worden redelijk snel opgelost.

snelle reacties op mail en goed meedenken

mijn verzoek was eerst niet goed doorgekomen (bij mij), dus ik moest vervolgens aanpassen, maar zonder problemen en per kerende post het goeie antwoord

Klantvriendelijk en een goed advies

Greengiving is een bedrijf wat mee denkt met de klant.

Prettig contact, snelle levering en tof product!

Laura heeft mij goed en vriendelijk geholpen. De tijd gegeven om tot een besluit te komen en een sample toegestuurd zodat ik even kon voelen. Nadat ik de bestelling deed, had ik alles ongeveer een week later binnen.

Snelle service en een leuk product!

Goed product en fijne service

Het uiteindelijke product was zoals verwacht. Tevreden dus! Daarnaast netjes geholpen om het aanleverbestand in orde te krijgen.

Excellent

Excellente service zowel telefonisch als per email. Vlotte accurate levering. Produkt voldoet volledig aan beschrijving op de website en de verwachting. Niet de laatste keer iets besteld.

Goede en snelle service

Fijn contact, reageren snel en leveren goede producten.

behulpzaam bij vragen en snelle service

zoals boven beschreven

Anthonie Fokkerstraat 2

3772 MR Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.