Heel professioneel en snel

Duidelijk en snel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

afspraak is afspraak

Goede ervaring, jullie hebben een goed en leuk product afgeleverd!

Wel even 2 dingen, waarvan de ene niet direct in jullie bereik ligt, denk ik. Aangezien we een hele verzendlijst hadden, bleek toch het niet helemaal goed gegaan te zijn. Bijv. de mijne ging via postnl "Herstellen aan geadresseerde". De brief kwam vandaag aan (2 juni) en zou op 22 of 23 mei ontvangen moeten zijn. Daarnaast nog een opmerking om bijv. de afzender ergens te vermelden op de enveloppe. Dat geeft toch een wat veiliger gevoel blijkbaar. Dat hebben we te horen gekregen van mensen waar de zakjes heen gestuurd zijn.

hele positieve, snelle en klantvriendelijke afhandeling

Er werd meegedacht, snel een proefdruk gemaakt en binnen een week hadden we alles in huis. Heel prettig om zo te werken.

De ene dag besteld en 2 dagen later al in huis.

Geweldig snelle service

Snelle levering en prettige communicatie. Geen vraag was teveel en alles snel geregeld. Zou hier zo weer bestellen. Top service en medewerkers.

Goede services

We hebben het groeipapier besteld voor onze organisatie. Super snel geregeld en iedereen was er blij mee. Goede service. Bedankt!

snelle reactie, goede service

Er wordt adequaat gereageerd op vragen. Soms werd een vraag niet beantwoord, maar dat staat los van het proces rondom ontwerp, aanleveren van het ontwerp en aflevering. Dat ging allemaal zeer vlot.

Onze bestelling is soepel en vlot verlopen

Need I say more... Goede Paasstunt en leuke presentatie: de 12 varianten in een schattig eierdoosje. ((niet voor de review 2 dingen: - ik houd van pure chocolade, maar vind die van jullie toch iets te donker, te droog. Puur van Verkade en van Kruidvat bijv. smaken mij wel heel goed. - na Pasen kregen we 12 paaseitjes cadeau in een schattig eierdoosje; die waren super lekker. Een hele goede stunt!! ik heb zo kennis gemaakt met veel choco varianten. Ik heb hier al gevraagd of we die met Pasen kunnen bestellen.))

uitstekend

prettig overleg, goed product, snel geleverd

Goede kwaliteit en goede service

De medewerkers van Greengiving denken goed met je mee, zijn altijd bereikbaar en reageren snel als je vragen hebt. En dat ook altijd bijzonder vriendelijk. Gaat er iets mis? Dan lossen ze het op. En het resultaat? Ziet er altijd goed uit en wordt gewaardeerd door de ontvangers.

prima service

Gewone goede service, zoals je mag verwachten van een bedrijf.

Heel leuk geholpen door Job

Aardig geholpen aan de telefoon, denkt mee en snelle service.

Mooie afwerking, vlot verzonden

Het heeft enkel wat voeten in de aarde gehad om de juiste factuur te krijgen. Verder heel vlot geholpen en mooie afwerking.

Snelle en nette service

Positief, alleen de website is wat onhandig. Nadat ik een keer adresgegevens heb ingevuld kon ik daarna voor een andere bestelling niets anders meer invullen.

Veel contact om tot het beste eindproduct te komen!

Ik vond de telefonische contacten altijd zeer verhelderend en kreeg het gevoel dat er meegedacht werd. Het eindproduct is super geworden. Bedankt!

vlotte en toegankelijke afhandeling.

Ik vind het heel fijn dat je vlot, duidelijk en menselijk contact hebt. En alleen als dat voor mij als klant zinvol is. (Geen onnodige standaard notificaties en CRM-gegenereerde updates en aanbiedingen.) En natuurlijk ook heel prettig dat er een wat milieu en mens vriendelijker alternatief is in deze branche. Dat past goed bij onze eigen doelstelling.

Goede service, denken mee en snelle levering

Ik heb een goede ervaring met greengiving. Snelle reactie, goede service. Denken met je mee naar een oplossing en reageren snel. De levering was eerder dan verwacht!

Prima service, snel geleverd

Mooie bloemenpapier besteld om zelf te drukken

Duurzaam en origineel

Een klein gebaar en toch zo persoonlijk. Erg leuk om een kaartje te krijgen waarmee je je eigen bos bloemen kan creëren.

Snelle levering mooi product

Mooi product en veel leuke reacties van klanten. Levering was snel.

unieke mooie attentie

met onze onderneming hebben we een groeikaart onze medewerkers een hart onder de riem willen steken tijdens de moeilijke periode van Corona. Dit werd enorm goed onthaald en we zijn benieuwd naar de foto's die gaan volgen met de bloembakken vol bloemen. Ook de opvolging en levering van Greengiving uit is perfect verlopen. Is zeker voor herhaling vatbaar!

Goede service, fijn contact en een persoonlijke benadering.

Toen er geen bezorgdiensten meer beschikbaar waren en ik de bestelling toch echt graag die dag wilde hebben, kwamen ze de cadeau-sets netjes ingepakt persoonlijk brengen. Dat noem ik echte service! Top.

Goede communicatie, naar tevredenheid gemaakt en geleverd

Goede service, prettige communicatie en levering geheel volgens afspraak

origineel product en goede service

Voor een opdrachtgever bestelde ik 700 vellen groeipapier. Jullie waren goed bereikbaar. Heldere service en prima communicatie.

Anthonie Fokkerstraat 2

3772 MR Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.