Veel mogelijkheden met goed resultaat

Flexibel bedrijf!

Mooie groeikaartjes laten bedrukken voor Moederdag bij Greengiving. Onwijs snelle mailcontact en superfijn dat ik de bestelling dezelfde dag nog konden komen ophalen. Ik ben dik te vreden!

Snelle en vriendelijke service

Voor mijn werk heb ik A6-groeikaartjes besteld. Als er vragen waren, werd ik erg snel en vriendelijk te woord gestaan. Het enige dat nog verbeterd kan worden, is de volgfunctie van de bezorging. Het moment dat DPD de bestelling zou afleveren, was niet helemaal duidelijk. Per mail werd ik door GG echter snel op de hoogte gesteld van de bezorging.

Behulpzaam, mooi design en snelle service.

De groeikaarten die we hadden besteld waren snel geleverd, ook waren ze goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Bedankt.

Zeer goed meegedacht

Ik wilde een pakket samenstellen voor alle medewerkers van mijn organisatie welke in korte tijd en de nodige creativiteit samengesteld is, geweldige ondersteuning

goede rechtstreekse contacten

Het bedrijf is goed te bereiken voor vragen. Men neemt van elkaar over waar nodig. Website is helder in de mogelijkheden en de kosten. Product vind ik op zich prima, ik krijg er geen wauw-gevoel bij. Maar op zich tevreden.

Topbedrijf

Prima product, orderproces vlekkeloos verlopen, aanrader

snelle vakkundige afhandeling

Prijs goed Proefdruk oke Levering binnen afgesproken termijn. Afwerking qua druk prima Onze relaties vonden het een leuke atentie.

Prima geregeld

Snelle opvolging, goed bereikbaar en prima geregeld

Kwalitatief goed, snel

Goed advies, servicegericht, goede kwaliteit (mooie kleuren) en snel.

Topservice!

Zeer tevreden over de snelle service, opvolging en het resultaat. Ook heel veel positieve reacties hier zelf over gehad. Ik zal in de toekomst zeker nog met jullie samenwerken :-) Winny

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Brilliant customer service and great product delivered quickly

I needed jute bags for our local library service and Greengiving not only had the best product but at the cheapest price in Europe. The quality of the print on the bag is fantastic and our library users will enjoy the bags for many years to come. Service was swift and brilliant.

Snelle levering en goed contact

We hadden een product op korte termijn nodig. Hier stond een levertijd van 2 weken voor. Maar uiteindelijk is het product binnen een week geleverd. Goed contact gehad met Greengiving, zowel per e-mail als telefonisch. Erg klantvriendelijk.

Denken goed mee

De juiste mensen op de juiste plaats met elkaar sterk

Slagvaardig en prima communicatie.

Duidelijk en slagvaardig!

Fijne mensen en prima service, en ze weten waar ze over praten.

Een belletje of mailtje is zo beantwoordt en altijd erg correct. ook wordt er goed mee gekeken naar het gene wat je vraagt. dus zeer prettig en een goede service.

Super leuk concept, echt een aanrader!

Voor ons bedrijf zochten we naar duurzame kadootjes voor onze klanten. Greengiving biedt precies waar we naar zochten. Snelle levering, hele goede kwaliteit - echt heel blij mee!

Service voldeed aan wat je kan verwachten van een bedrijf

Service zowel telefonisch als per mail voldeed ruim aan de verwachtingen. Erg vriendelijk geholpen met elk vraagstuk en kwestie.

prima contact en prima service.

Mooie duurzame producten

Goede service en mooie vormgeving.

Ruim assortiment, en goede service en goed resultaat.

Vlotte samenwerking en mooi resultaat!

We gingen bewust op zoek naar een firma die gespecialiseerd is in duurzame materialen. Het is niet de eerste keer dat we met Greengiving samenwerken en we zullen dit zeker nog doen!

Zeer goede service

Zeer snelle afhandeling van de bestelling, daarna ook erg behulpzaam.

Mooi product, vriendelijk en behulpzaam contact

Ondersteuning per mail was erg vriendelijk en niet lang moeten wachten op een reactie. Het bestelde product is snel geleverd en ziet er goed uit.

Prettige, vriendelijke en snelle service.

Op korte termijn had ik een attentie nodig. Erg fijn dat dit mogelijk was. Prettig en vriendelijk geholpen. Bedankt!

Snelle actie, zowel qua bestellen als het reageren op een vraag, top!

Ik ben zeer tevreden over de order die ik bij Greengiving heb geplaatst. Ze dachten met me mee en reageerden bijna direct op een vraag die ik online stelde. Levering was snel, helemaal goed!

Anthonie Fokkerstraat 2

3772 MR Barneveld

Over Greengiving

Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.