Er wordt niet aangegeven dat het product verstuurd is. Dat zou wel prettig zijn.
Pluspunten
Duidelijke en vlotte communicatie, goede service en een mooi product.
Pluspunten
Wat een ongelofelijke vlotte en makkelijke communicatie. Gefeliciteerd. Ik kom beroepshalve vaker in contact met bedrijven die (in ons geval) marketinginstrumenten aanleveren voor ons. Het gaat zelden zo vlot.
Pluspunten
Hele fijne communicatie!
VerbeterpuntenNog meer variatie in produkten
Pluspunten
Super goede service. Altijd vriendelijk en bereid je te helpen
VerbeterpuntenIk had steeds contact met een bepaalde medewerker, wat goed is, maar ineens werd er steeds gewisseld tussen medewerkers. Dan stuurde ik een mail naar een persoon en dan kreeg ik van een ander een mail terug. Dit vond ik verwarrend, aangezien ik aan het begin eerst heel lang met één persoon contact had.
Pluspunten
Communicatief, meedenkend en oplossend!
Pluspunten
Goede klantenservice, de medewerker dacht erg goed mee. Snelle levering.
VerbeterpuntenBeetje erg informeel contact via mail, mag wat professioneler wat mij betreft. Voorbeeld: "Ha Marieke, Dnakjewel :)". Inhoudelijk geen problemen wat betreft communicatie. Kleur van bedrukking was anders dan bij onze eerdere bestelling, dat viel een beetje tegen.
Pluspunten
Snelheid van leveren en meedenken in het aanpassen van het ontwerp.
VerbeterpuntenGreen Giving --> 100 boekjes versturen gewrapt in plastic. Ik zie hier het groene niet van in. Voor de ontvanger bovendien een flinke uitpaktaak. Ik zou jullie adviseren om met de leveranciers in gesprek te gaan om dit te verbeteren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Dank ook voor het verbeterpunt. Dit is precies waar we mee bezig zijn. Stap voor stap proberen we bij alle bestellingen plastic te minimaliseren. Veel plezier van uw bestelling!
Pluspunten
Fijne communicatie Geeft pro-actief advies
VerbeterpuntenVermeld op de offerte ook de specifieke uitvoering van een product zodat je weet waar je akkoord op geeft.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Ik heb de zaad groei zakjes met logo . Maar daar staat alleen het logo van ons op. als je het weggeeft heeft de klant geen idee wat het is.
Pluspunten
Nette levering, producten die eerder klaar waren werden ook al eerder opgestuurd.
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer tevreden met de klantvriendelijkheid van Greengiving. Zij hebben met ons meegedacht en ons uit de brand geholpen met een zeer snelle levering. Chapeau!
Pluspunten
eerlijke communicatie en feedback over product snelle opvolging snelle levering
Pluspunten
Ze reageren snel op vragen en denken actief met je mee aan de beste oplossing.
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen met de vragen die ik had. Ook was de levering uiteindelijk erg snel en de kwaliteit van de producten goed!
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.