Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie! Leveren wat er afgesproken is (zelfs 1 dag eerder dan aangegeven).
VerbeterpuntenHet duurde even voordat ik een mailtje kreeg van de bevestiging dat mijn bestelling was aangekomen.
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering
Pluspunten
Alles volgens afspraak en snel geleverd! Perfect, geen aanmerkingen!
VerbeterpuntenDe prijs ligt bij jullie wat hoger dan bij enkele concurrenten. Wanneer deze gelijk zou zijn zouden we veel meer gekocht hebben.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede kwaliteit product
VerbeterpuntenKwam een meerprijs bij om het logo op een 'leesbare' grote af te drukken. Op de site konden geen maten aangegeven worden.
Pluspunten
snel gereageerd op aanvraag. snel geleverd. snelle communicatie
Pluspunten
Meedenken qua opmaak, snelle service!
Pluspunten
weinig communicatie nodig. afspraak=afspraak
Verbeterpuntengeen
De wijze van zelf aanleveren van een ontwerp vond ik onduidelijk. Dit heb ik via de mail gedaan, waarop na de kerstvakantie werd gereageerd. Maar de communicatie verliep daarna wel snel en duidelijk.
Pluspunten
snel, vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntennvt
Positive
Haben direkt auf Anliegen Reagiert.
Pluspunten
Gaaf bedrijf met leuke mensen en prachtige producten!
VerbeterpuntenIk kan me geen verbeterpunten indenken
Pluspunten
Fris enthousiast en out of the box. Snelle levering was mogelijk door flexible meedenken. Prettig contact... Een echte aanrader
VerbeterpuntenDe parker plaats ;-) maar dat komt omdat het nog in een nieuwe, nieuwe nieuwbouw wijk ligt
Pluspunten
prima bedrijf
Pluspunten
super fast delivery to match our deadline. customer service very supportive. quality of the bags.
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.