Pluspunten
We konden snel en goed schakelen
VerbeterpuntenKwaliteit is beneden verwachting, voor het eerst dat ik mee maak dat gasten aangeven dat de appels niet lekker waren
Pluspunten
Prettige leverancier, werkt vlot en goede afspraken en naleving hiervan.
Pluspunten
Vlotte communicatie. Snelle levering. Mooi drukwerk.
Pluspunten
snelle, persoonlijke en vriendelijke service. Leuk product.
VerbeterpuntenAlleen de (communicatie) rond de lay-out verliep wat trager.
Pluspunten
vriendelijk, betrokken
Pluspunten
Erg snelle levertijd van de doppers, tevens ook erg snel met offerte opsturen en met de digitale voorbeeld afdrukken van de dopper. Jullie zijn een erg fijn bedrijf en reageren snel. Duidelijke site, erg overzichtelijk,
VerbeterpuntenNiet alleen een digitaal voorbeeld, maar ook een echte dopper opgestuurd krijgen. Soms is dat makkelijker voor de verbeelding.
Pluspunten
Excellent product. Good price. Good service
Pluspunten
Ongelofelijke dienstverlening! Alle medewerkers waren vriendelijk, verstand van zaken en wisten van de bestelling af. Erg goede communicatie en snelle manier van zaken doen. Zeer tevreden en hier zal ik al mijn duurzame relatiegeschenken vandaan halen, bedankt!
Pluspunten
Duidelijke en prettige communicatie. Doppers perfect bedrukt, al meerdere keren besteld voor ons bedrijf
Pluspunten
Supersnelle levering en goede communicatie!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website.
Pluspunten
Duidelijk transparant en eerlijk
Pluspunten
Uitstekende verkoop telefoon, duidelijke website
Verbeterpuntengeen: ga zo door
Pluspunten
Snelle levering conform telefonische afspraak en heel er benaderbaar,
Klantenservice zegt letterlijk aan de lijn dat ze er niks vanaf weten. DTP-er weinig kennis
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.