Pluspunten
Ze reageren snel op mails. Levering is snel.
Pluspunten
Super ervaring: snel en omni-channel!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
snelle reactie, bruikbare spullen. kwaliteit kan ik nog niet beoordelen nu, de spullen zijn net binnen.
VerbeterpuntenIk vraag me af hoe 'groen' de producten echt zijn. Ik zou graag weten waar het vandaan komt en een eko keurmerk laten zien aan de leerlingen. En een kaartje erbij hebben met productieproces, waar komt het vandaan, waarom is het 'groen'. Want nu komt het gewoon uit China.
Pluspunten
Sympathiek en betrouwbaar
Pluspunten
Behulpzaamheid, vriendelijkheid, snelheid van leveren
VerbeterpuntenHet aanleveren van een vector EPS bestand is voor een gewone computer een raadsel. Uiteindelijk bleek via telefoon een oplossing mogelijk, maar bij vorige bedrijven ben ik hierop geëindigd. dit zou vanaf het begin moeten duidelijk zijn.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie over de email. Maakt verwachting waar.
Pluspunten
De vlotte en vriendelijke klantbenadering, zowel per mail als telefonisch
VerbeterpuntenJammer dat door mij aangebrachte wijzigingen niet direct werden doorgevoerd, er werd echter zéér klantvriendelijk en adequaat gereageerd!!
Pluspunten
het is allemaal heel goed en snel verlopen!
Pluspunten
makkelijk contact ruim assortiment
Pluspunten
Ze hebben mij echt super goed geholpen met een bestelling. Zeker toen ik nog een nabestelling had, dachten ze met mij mee en werd er super snel gehandeld. En dat tijdens de drukte voor de feestdagen. Helemaal top!
Pluspunten
Ondanks een "korte termijn" bestelling zijn we snel en goed geholpen. we kregen onze tassen zelfs eerder dan we verwacht hadden.
VerbeterpuntenWe hadden een afwijkend afleveradres doorgegeven maar de goederen zijn echter op het factuuradres afgeleverd.
Anthonie Fokkerstraat 2
3772 MR Barneveld
Greengiving is sinds 2009 dé specialist in duurzame relatiegeschenken en premiums. Ons uitgebreide assortiment is er op gericht om u, als ondernemer of organisatie, te helpen uw product, service of organisatie te promoten. Wij leveren uw duurzame relatiegeschenken of premiums snel en met een uitstekende service in heel Europa.