Pluspunten
Prachtig boek. Prima gedocumenteerd zoals gebruikelijk is bij Scott Kelby's boeken. Goed geschreven met de nodige dosis humor.
VerbeterpuntenWas eerst niet in voorraad, heb dus wat langer moeten wachten. Had beter geweest dit te vermelden op de website.
Pluspunten
snelle en nette levering
VerbeterpuntenIn de bevestigingsmail verzonden a.l.v. mijn online bestelling stond informatie over betalen met i-deal terwijl ik had aangevinkt dat ik op rekening wilde kopen. Dit gaf enige verwarring. Bij mij rees de vraag of misschien toch vooraf diende te betalen. Ik heb hierover gebeld en ik bleek toch op rekening te kunnen kopen. Ik kon de tekst over ideal-betaling negeren.
Pluspunten
Alles is goed verlopen. Boek was niet op voorraad, maar dit was op voorhand bekend. Levertijd van 2 - 3 werkdagen is gehaald (3 werkdagen). Correspondentie met Comcol verliep via de e-mail. Kreeg binnen 1 werkdag reactie.
VerbeterpuntenIndien mogelijk meer boeken op voorraad zodat levering nog sneller gaat.
Pluspunten
correcte en snelle service groot assortiment leuke aanbiedngen duidelijke email communicatie vertrouwd en degelijk
Pluspunten
Studieboek direct uit voorraad geleverd, communicatie verliep goed en vriendelijk. Prima dus!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wat ik zoek is er meestal wel te vinden, snelle levering tegen een goede prijs.
Pluspunten
uitstekende service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- De boeken worden altijd warm bezorgt. Alsof er op gezeten is.
Verbeterpunten- Laat de boeken bezorgen door clowns of iets wat bombastisch en vrolijk is.
Pluspunten
Snelle afhandeling.