Pluspunten
Gratis ebook, hiervoor mijn dank! De bestelling en levering verliepen vlekkeloos.
Pluspunten
Snelle levering, dit ondanks dat het artikel niet voorradig was.
Pluspunten
Goede informatie na bestelling, goed verpakt en verstuurd, goede prijs, behoorlijke sortering (aanbod).
Verbeterpuntengeen
Verpakking slecht. Pakje kwam kapot aan. Twee kleine voorwerpen in een grote kartonnen doos. Doos helemaal geplet en dus gescheurd. Bezorger moest mij vragen of alles er wel in zat.
Geachte, wij leveren boeken en software - vermoedelijk heeft uw opmerking betrekking op een andere leverancier! Vriendelijke groet, het Comcol team
Pluspunten
Alles is te krijgen, niet op voorraad, dan wordt het besteld.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
duidelijk bestelproces (op rekening) en snelle levering
Pluspunten
Super vriendelijke medewerker gesproken welke mij prima heeft geholpen. Niets anders dan lof voor deze persoon.
VerbeterpuntenWebsite is écht 1 groot drama. Elke klik duurt een eeuwigheid.
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudige, maar duidelijke vormgeving, zonder veel (javascript)gedoe. Goede informatievoorziening over bestelling. Nette/degelijke verzending van boek.
VerbeterpuntenOp website is niet direct duidelijk dat per bankafschrijving kan worden betaald. Ik wist van eerdere bestellingen dat dat kon.
Pluspunten
Ik kon snel over het product beschikken. Op rekening kopen. Rekening lag snel op de mat.
VerbeterpuntenEr is weinig eBook aanbod. Ik kon geen combo pBook + eBook aanbieding vinden. Dat maakt de aanschaf duur. Het bewuste eBook was alleen in de oude (2e) editie verkrijgbaar terwijl de nieuwe (3e) editie al uit is.
Pluspunten
Heldere en duidelijke communicatie.
Pluspunten
snelle levering prima verpakt
Pluspunten
Levertijd vond ik hartstikke snel :)