Naald snel geleverd, alles was ok

Snelle en goede levering

Niet best

Ik was op zoek naar een scheerkop voor de HP 1207, dit is een al oud scheerapparaat maar werkt nog steeds als de beste. Maar je moet zo nu een dan de scheerkoppen vervangen. Er werd mij verteld dat de H 267064 geschikt was voor dit apparaat. Helaas is deze niet geschikt omdat de aandrijving van het scheerapparaat niet in het mesje grijpt. En daardoor draait het mesje niet. Zonde van het geld.

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Tuite, Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd om uit te zoeken wat de reden is dat de scheerkoppen niet passen. Natuurlijk zullen wij dit met u naar tevredenheid oplossen. Team onderdelenplanet BV

Duidelijke omschrijving en goed te vinden of het onderdeel past! Snelle levering en het paste perfect.

Nvt

Nvt

Kon niet beter! Het gewenste onderdeel voor onze koelkast hebben wij snel en in goede orde ontvangen.

Wat een fijne zaak!

Ik zocht een onderdeel van een kledingstomer, een afsluit dopje waarvan een nokje was afgebroken. Ik had de moed al opgegeven totdat ik op deze site kwam. Twee keer klikken en daar was het afsluitdopje, met een duidelijke foto zodat ik zeker wist dat het de juiste was. Snelle levering maakte me helemaal blij! Dus ben ik een tevreden klant!

Onderdeel was precies zoals gewenst

Prima website een snelle service. Helaas waren de verzendkosten hoger dan de prijs van het onderdeel

Afspraak = Afspraak

Geleverd conform de vermelding op de website, product zoals bedoeld, levering zoals gesteld.

is prima

mijn ervaring prima

Precies het goede onderdeel werd eerder geleverd dan verwacht

We waren op zoek jaarboek specifieke kleine onderdelen voor een vriezer van ongeveer 18 jaar oud. Met het serienummer van de vriezer vonden we al snel de onderdelen op de site. Door de foto’s konden we goed nagaan of het echt de goede zouden zijn. Het bestellen en afrekenen was makkelijk. We ontvingen een bevestiging met de verwachte leverdatum. Al eerder dan aangekondigd was het pakketje in huis. Helemaal super.

Goede service, voor en na

Goede begeleiding bij keuze, snelle levering en goed resultaat

Netjes afgehandeld

Eenvoudig bestellen en vlotte levering

Alles volgens afspraak geregeld

Makkelijk bestelllen en afrekenen Goede communicatie Snelle en goede levering Alles prima geregeld

Goede hulp bij vinden onderdeel en duidelijk communicatie

Prima bedrijf met vriendelijke en accurate hulp voor het vinden van het juiste onderdeel.

Perfect geregeld

Op zondag besteld, maandag verstuurden dinsdag ontvangen, exact zoals afgesproken. De bestelde pluizen zeef werkt prima, dus een heel tevreden klant.

Wat geweldig hoe snel het deurtje geleverd werd, en ook nog betaalbaar ook.

Zeer snelle en duidelijke dienstverlening.

Duidelijke tekeningen van magnetron ontvangen voor de onderdelen te kunnen bestellen.

uitstekend

perfect en op tijd geleverd.

Het juiste artikel is onbeschadigd en binnen acceptabele tijd geleverd.

snel en vaardig geholpen.

Voor een koelkast al uit het segment toch het juiste onderdeel kunnen leveren. Met behulp van de juiste bouwtekeningen onderdeelnummers en foto's.

Snel en goed verpakt

Snel en goed verpakt

17:25 uur bestelling gedaan en inderdaad SUPER, dat onderdeel de volgende dag inderdaad werd bezorgd

Fantastische service

Netjes en snel geleverd

Nette site en onderdelen zijn snel te vinden. Levering conform verwachting.

Het juiste onderdeel snel geleverd

Duidelijke website

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten er tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.