Pluspunten
precies gevonden wat ik nodig had voor juiste product type
VerbeterpuntenVoor een klein goedkoop onderdeel zijn de verzendkosten relatief hoog. Begrijpelijk, maar iets goedkoper voor verzenden van kleine goedkope onderdelen zou het nog aantrekkelijker maken.
Volgens de site kun je met creditcard betalen, maar in de praktijk lukt dat niet!!!! Verzendkosten absurd hoog, onderdeel kan gewoon in een enveloppe.
Met de klant is uitbreid contact geweest en is ook nogmaals een betaallink aangeboden voor de creditcard betaling. Via het betaalsysteem kunt u gewoon met u creditcard betalen. Dit hebben al vele klanten in de afgelopen periode gedaan. Wij vragen 6,50 euro per bestelling, ongeacht het aantal producten, gewicht en grote van de producten. Helaas kunnen wij in de bestelprocedure geen onderscheid hierin maken. Bestelt u boven de 50 euro dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Pluspunten
Besteld product binnen 2 dagen binnen
Pluspunten
prima levering, goed meegedacht voor de bestelling
VerbeterpuntenZat geen o-ringetje bij ventiel, gelukkig had ik de oude nog
Pluspunten
alles is goed op de site te vinden en het staat ook goed aangegeven of iets op voorraad is
Verbeterpuntenverzendkosten gratis maken als er niet, zo als op de site staat, binnen een dag geleverd gaat/kan worden. Ik had mijn product tegen 16.00 besteld. Ik kreeg geen bevestiging dat deze verstuurd was. Nu bleek dat er bij de internetwinkel geen orderplaatsing kwam, waardoor het langer duurde voor ik mijn product had. Gebruik een bezorgdienst die wel een tijdsindicatie van levering kan geven
Zoals de klant al aangeeft was er deze middag een technisch probleem. Daar zijn wij pas de volgende ochtend door een vraag van de klant achter gekomen. Wij hebben gelijk met de klant gecommuniceerd en het probleem verholpen. Alleen konden we daardoor niet meer dezelfde dag leveren. Zoals u in andere reacties kunt lezen komen wij onze leveringsafspraken altijd na. Het probleem lag niet bij de bezorgdienst, maar intern bij Onderdelenplanet.nl. Normaal krijgt u bericht als een pakket verstuurd is en krijgt u een track en trace code om uw bestelling te volgen.
NVT
Overzichtelijkheid website kan iets beter, verder niks op aan te merken
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden bij bestelling en zeer snelle levering
Elzasstraat 4
7559 LC Hengelo
Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.