Prima site, snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Een gebroken deurvak van de koelkast. Helaas niet leverbaar via retailer. Bij Onderdelenplanet gevonden, besteld en super snel geleverd. Top!

Uitmuntende Service en Vriendelijke Medewerker

Het Micaplaatje van mijn combi-magnetron was gescheurd/gebroken. Toentertijd wist ik niet wat een Micaplaatje was en deed, maar dit werd mij haarfijn uitgelegd door een vriendelijke medewerker. Deze medewerker heeft mij uiteindelijk geholpen met de bestelling van het correcte Micaplaatje. Het was bekend dat dit plaatje later verzonden zou worden en ik werd hier ook van op de hoogte gesteld. Echter, kwam het plaatje eerder binnen dan verwacht! Ik ben op deze site gekomen door een vriend van mij, die had mij aanbevolen om op deze site te zoeken naar onderdelen van bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten. Ik kan de site aan iedereen aanbevelen!

vlot en secuur

de informatie was correct en volledig. De sensor werkt naar behoren en mijn koffiezetautomaat doet t weer :)

Snelle levering, goed materiaal

Helemaal toppie

We hebben goed en duidelijk de site kunnen bekijken en kunnen bestellen. Verder ook geen stalking met meerdere mailtjes. Helemaal prima

tevreden en onderdeeltje paste uitstekend

heel tevreden, onderdeel past uitstekend, alleen kon i kleinere verpakking worden geleverd, te groot voor doosje en kun je zo door brievenbus gooien ipv op ophaalpunt te worden opgehaald

Gewoon goede service

Goede service en snel geleverd.

snelle afwikkeling van mijn bestelling

het bestelde onderdeel werd binnen drie dagen thuisbezorgd. Vervolgens geïnstalleerd en de machine werkte weer feilloos.

Mooie spullen, maar matige specificaties

Website heeft een breed assortiment, maar er zou een betere beschrijving en afmetingen bij producten mogen.

Perfect passende wasmachineonderdelen

Op website onderdelen uitgezocht, kon helaas niet zoeken op typenummer, maar toch gevonden. Levering was snel, compleet en goed.

Onderdeel past precies

Tevreden over het bestelde product. Wel had ik ook een ander onderdeel nodig dat bij het product hoort, wat alleen op andere sites wordt aangeboden.

Enorm veel onderdelen

Prachtige website en super snel geleverd.

Super ! Duidelijke informatie op de site, snel geleverd en keurig verpakt.

Zie boven

Prima bedrijf

Goede website, veel voorraad en komt beloften na.

Duidelijke website en levering volgens afspraak

Makkelijk bedtellen en vlotte levering

Lekker snel en uitgebreid assortiment

Ze hebben veel en ook zaken die je niet verwacht.

zeer snel geleverd

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd.

Snel service

Het bestelde onderdeel is snel en goed ingepakt geleverd.

Duidelijke website, snelle levering

Website was duidelijk, op wasmachine nummer kreeg ik een lijst onderdelen. Dus kans dat het niet correct is, wordt klein. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Goede producten, goede prijs en snel verzonden. Niets meer te wensen.

Levering volgens afgesproken datum en tijd.

Kon vlug weer aan de gang

Prijs / Kwaliteit

De verhouding is perfect

Doen wat je beloofd...

Tegen een scherpe prijs de onderste diepvrieslade van de Samsung koel/vriescombi vervangen. Scheelt toch ca. 15 % met een "conculega" met misschien een iets sjiekere website....

Goede klanten sevice en snellelevering

Ik had een schroef nodig voor mijn schuurmachine, hij viel ergens tussen en kon hem niet meer vinden. Ik heb dacht ik 100derden van deze schroeven op voorraad maar Bosch had hiervoor een Engelse ?? schroefdraad gebruikt. Ik was niet zeker welke schroef het was en vroeg het aan de klanten service. Na het opsturen van een foto kreeg ik de juiste schroef super snel opgestuurd. Perfect. Het enige was de prijs die was extreem hoog, maar ik kon de machine weer gebruiken.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.