Goed geholpen

Goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding

Na een grondige zoektocht op het web naar dit onderdeel ben ik hier geslaagd op het onderdeel nummer wat een groot voordeel opleverde.

Correcte levering

Vervangend onderdeel paste, dus alles goed

Product snel geleverd

Na eerder een lange levertijd te hebben gekregen werdt het product toch eerder geleverd.

Duidelijk beschrijving, snelle service

Middag besteld volgende ochtend al binnen. Met behulp van het serie nummer van het apparaat krijg je meteen een overzicht van te bestellen voor onderdelen. Uit ervaring is dat bij sommige webshops niet altijd zo.

Snel geleverd.

Prima kwaliteit onderdelen en snel geleverd.

Prima site alles makkelijk te vinden en levering is zoals beloofd.

Uitstekend service

Prima service en levering ! Enige minpunt is de prijs voor sommige onderdelen! Prijs staat niet in verhouding met het product

Bijna goed

Onderdeel,onder verwarmings element, voor mijn oven gelukkig nog kunnen krijgen( van 2008) besteld op type nummer. Zou je denken, moet helemaal passen. Element was precies hetzelfde, maar er zaten te korte verlengstukken(breedte) aan om hem passend te maken. Die van het oude afgehaald. Zo hebben we hem passend kunnen maken. En hij doet het weer.

Goed en snel geleverd!

De juiste onderdelen ontvangen voor mijn wasmachine, past precies. Mocht ik in de toekomst weer onderdelen nodig hebben raad ik onderdelenplanet.nl zeker aan!

goede prijs kwaliteit, snelle levering, groot assortiment.

Een e-mail wordt gelijk beantwoord en snelle levering.

Uitstekend!

Snelle levering en geweldige hulp met het zoeken,bestellen en opsturen van het benodigde 2e onderdeel van het filter.

Omdat ik het artikel dat ik zocht niet kon vinden stuurde ik een mailtje waarna ik snel een link ontving naar het juiste deurglas voor mijn AEG wasmachine. Meteen besteld en de volgende dag in huis. Tot mijn verbazing een volledige deur waardoor vervangen zo gepiept was en ik de wasmachine meteen weer kon gebruiken. Snelle service. Top!

De onderdelen zijn van goed kwaliteit en alles was snel geleverd.

Duidelijke beschrijving/produktaanduiding, snelle levering, goede communicatie en scherpe prijs

Geweldige service!

Ik had een koelkast rubber bij onderdelenplanet besteld, maar deze was niet goed. Ik heb zonder problemen mijn geld teruggekregen. Nette service! Betrouwbaar bedrijf.

Correcte levering

Het product is volledig volgens de specificaties snel geleverd.

Sn

Snelle en prima service!

Goeie service

Goed en snel contact via de mail over een vraag over een onderdeel voor mijn koelkast, tekening werd toegezonden van mijn type koelkast waarbij ik de nummers van de onderdelen goed kon aangegeven. De juiste onderdelen zijn daardoor toegezonden.

Snel en goed

Goede info op de website snel geleverd en past goed

Bestelgemak en snelle levering

Onderdeel voor (toch al verouderd model) AEG wasmachine besteld op basis van type-/modelnr. van wm. Artikel was beschikbaar voor een schappelijke prijs en volgens afspraak geleverd incl. montageinstructie. Onderdeel zonder problemen vervangen; wm kan weer een tijdje mee. Top!

Zeer gied

uitstekend

Vlotte verzending

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.