Snel geleverd heel goed

snelle en goede levering.

snel en goed .

Goed en snel. Product past super.

Super snelle service!

Zij vonden een onderdeel van onze droger welke eigenlijk niet meer leverbaar was. Echt perfect.

Top qua communicatie en service!!

Keurig, snel en vriendelijk geholpen.

super super snelle levering

op 4 mei 12,00uur besteld,volgende dag 5 mei om 13,00uu geleverd.

goed ontvangen

Topservice

Snelle goede service

Top geregeld

Een duidelijke site en snelle afhandeling van de gewenste onderdelen. Misschien zou het handig zijn om aan te geven waar div onderdelen precies hun plaats hebben. Verder alles goed georganiseerd.

Snel en voordelig

Goede website, goede prijs en snelle verzending

Goede webshop voor onderdelen

Groot assortiment, duidelijke info, gunstig geprijsd en snel geleverd

onderdeel huishoudelijke

geod

Verkeerd onderdelen.

Verkeerd onderdelen ontvangen ondanks dat ik foto heb gestuurd . Geen telefoon om telefonisch te kunnen cominicieren dus alles kom verkeerd aan Ga hier nooit meer wat bestellen Ben meer geld kwijt de de hele blender te kopen.

Invullen , betalen en het bestelde product is keurig op tijd afgeleverd. Alle lof. Jh.de Boer

goed product geleverd

snelle levering een goed materiaalvering

Vlotte en correcte levering

De onderdelen waren van het juiste merk en waren goed te vervangen

Snelle afhandeling en verzending

Na bestelling snel afgehandeld en verzonden.

Ik was op zoek naar een onderdeel en kreeg gelijk antwoord op mijn vraag of het de juiste was

Supersnelle levering

Op koningsdag besteld en toch de volgende dag de levering. TOP

Snel

Goed en snel geholpen

Good and fast delivery

Not much more to say, I received what I ordered, in the "agreed time" even though there was a King's day in-between.

Service prima, duidelijke site, ook bij mailing erg attente en goede communicatie. Tip... een plaatje bij t product leveren van hoe de bevestiging moet had ik toch wel helpend gevonden. Gelukkig hebben we internet en vond ik niet alleen mn onderdelen planet voor mijn onderdeel maar ook een passend filmpje voor bevestigen.

goede service

makkelijk te bestellen via site, houden je via website op de hoogte en correct verpakt. ga hier zeker weer naar de site als ik iets nodig heb

Snelle, correcte levering

Prima verzorgd

Mijn vraag voor onderdelen hebben ze prima voor mij uitgezocht en besteld, Prima service.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.