Snel en gied geleverd.

Uitmuntend

Service, prijs en verzending zijn top

Goede levering

Snelle levering en het goede product. Niets op aan te merken

Perfect!

Eindelijk weer een goede kom voor m’n Kenwood! Snelle en goede levering.

Snel, keurig en accuraat

Overzichtelijke site, product was snel gevonden en besteld. De volgende dag al in huis! Hoe fijn is dat als consument! Onderdelenplanet.nl is een aanrader!

De Magnetron daar ging de deur moeilijk open,de deurhaak wat kapot naar het type gekeken en gelijk besteld ,was duidelijk welk artikel wij moesten hebben besteld ,en de volgende dag hadden wij de deurhaak ontvangen .snelle levering .Bedankt is een aanrader.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netje geleverd: een origineel Siemens koelkastonderdeel.

Uitgebreid assortiment

Zelfs een handvat voor een vriezer die al 13 jaar oud is konden zij leveren. Perfect!

Snelle en correcte levering

Altijd een goede ervaring gehad. Dus ik hoef niet verder te zoeken. Bij onderdelenplanet vind ik wat ik nodig heb.

niet de goedkoopste, maar vlot en correct geleverd

zie hierboven

Lekker snel, makkelijk, goede kwaliteit, lekkere prijs

Alles klopt!

Duidelijke website en snelle levering.

Mijn schoonzoon kwam omdat mijn wasdroger stuk was. Na openen was duidelijk dat dev-snaar eraf was. Hij heeft via website in paar minuten tijd de juiste gevonden. Aan mij doorgestuurd en ik heb hem besteld. De volgende dag al in huis en 's avonds heeft mijn schoonzoon de v-snaar kunnen vervangen en ik kan mijn was weer prima drogen!! Helemaal blij mee.

goede en snelle levering van bestelde produkten sneller dan vermeld op webschop

Snelle levering, jammer dat je voor ontvangst moet tekenen waardoor wij het pakket een dag later (pas) bij een PostNL punt konden ophalen. Pakket is ook niet bij de buren aangeboden.

Prima prijs en snelle levering

Onderdeel past prefect ,snelle levering, goed verpakt en prima prijs

Toch supersnel

Onderdeel besteld voor keukenmachine. Stond levering eind februari en toch heel snel binnen gekomen.

Zeer goed.

Zeer snelle levering.

Duur, traag, vervuilend.

Voor een nieuwe schroef voor de schuurschijf van mijn Bosch schuurmachine, die in een gewone stevige envelop gekund had, betaalde ik en voor de schroef teveel 8,90 en voor het verzenden: 6,95. De bubbeltjes verpakking was overbodig. Zo demotiveer je iedereen om iets zelf te repareren en vervuild je de planeet. Slechte beurt onderdelenplanet.nl.

Goede prijs, snelle levering

Het was duidelijk dat ik het juiste onderdeel bestelde. De levering was zoals beloofd en mijn wasmachine draait weer als een zonnetje.

Snelle accurate service!

Prima site en snelle levering.

De site vind ik duidelijk en ik kon snel datgene vinden dat ik zocht. De levering was ook snel. Het enige wat tegenviel zijn de verzendkosten: €6.- voor een brievenbuspakje is nmm teveel.

Het juiste onderdeel gemakkelijk gevonden

Monteur was aan huis en kon repareren voor 300 €. Onderdeel besteld en zelf gemonteerd. Klaar voor 120 €

Snel en goed

Besteld en de volgende dag in huis

Snel besteld en bezorgd

IK had een onderdeel voor onze magnetron nodig. Dit onderdeel was gemakkelijk te vinden. Besteld, betaald en de volgende bezorgd

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.