Prima afwerking order

Snelle levering en correct ontvangen

Snelle levering. Bezorgkosten wat aan de hoge kant.

Een nieuwe condensator voor de droger nodig. Goed te vinden op de site met een duidelijke foto, zodat het goed te checken was of dit het juiste onderdeel was. Volgende dag al binnen. Alleen de bezorgkosten (€ 6,00) zijn nogal hoog. Dat vond ik nu niet zo’n bezwaar, omdat een nieuwe droger veel duurder zou zijn, maar het maakt wel 25% van de totale kosten uit.

Geweldig. Goede feed back en snelle levering.

Heel goede ervaring. Komen beloftes na en zeer snelle levering

Snelle levering, product zoals omschreven!!

Top, prima onderdelen en snel verstuurd

Duidelijk en snel

Prima website. Zoeken op merk/type werkt fantastisch. Supersnelle levering. Heel tevreden.

Supersnelle levering

Juiste artikel en volgende dag al geleverd!

Goede en snelle afhandeling, correcte afwikkeling.

Doordat ik zelf niet goed had gekeken had ik nog iets extra's nodig. Op mijn vraag of ik de juiste bijbehorende onderdelen had uitgezocht kreeg ik snel antwoord. Bovendien bood men mij aan om die zonder verzendkosten op te sturen. Perfecte en coulante afwikkeling van mijn bestelling. In één woord "geweldig".

De beste ter Nederland!

Snelle levering, goede prijs

Duidelijke site goed product snel geleverd

Goed product duidelijk op site beschreven. Snelle afhandeling. Zeer tevreden zal er zeker wanneer nodig weer bestellen.

Snelle levering na bestelling.

Het juiste artikel op de afgesproken tijd geleverd

Ik ben erg tevreden. Het artikel heb ik gemakkelijk kunnen vinden op de website. Het artikel werd precies op de beloofde dag geleverd.

Prima en snel geleverd.

Goede levering.

top

snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en goede site

Snelle levering, goede verpakking, wel prijzig

De volgende dag in huis en een passend product. De website is ook overzichtelijk. Het product was wel 5 euro duurder dan op andere websites.

In orde en op gemelde tijd

Goede prijs, kwaliteit en snel

Prima geregeld

Snel geleverd en goed assortiment

Product op voorraad en snelle levering!! Toppie

Onderdeel zeer vlot geleverd

Ik heb een onderdeel besteld voor mijn keukenmachine en kwam na enig onderzoek qua prijs het beste uit bij onderdelrnplanet. Ik had de bestelling meteen de volgende dag in huis.

Helaas een perschroef kapot van mijn philips slowjuicer. Philips zelf levert bagger service, dit onderdeel is niet eens verkrijgbaar. Apparaat is 1 week oud. Maar gelukkig hier te bestellen, de dag er na had ik het al in huis! Top!

snel

in de feestdagen besteld, direkt erna geleverd, keurig

Snelle reactie op vragen en hele snelle levering

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.