snelle en prima levering

Fijne website, makkelijk bestellen. Snelle en prima levering

Top bedankt.

Top bedankt.

…Snelle service…

…Heb van jullie destijds de onderdelentekening van het apparaat toegestuurd gekregen.. waardoor de onderdelen makkelijk zijn te bestellen..en hierdoor een snelle levering kan plaatsvinden…

goed snel en correct verpakt

met het juiste artikel en serienummer vind je hier wat je nodig hebt.

Pico bello!

Het gewenste onderdeel van mijn koelkast was snel gevonden en in no time bij mij afgeleverd. Zeer vlotte afwerking!

goed en goedkoop

snelle service en makkelijke zoek functie op hun website

prima geen opmerkingen.

Snelle correcte levering

Vaatwasser schakelaar defect, 's avonds besteld, volgende dag 13.00u in huis.

snelle reactie op mijn mail; goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zendingen van de verschillende onderdelen

Besteld en volgende dag geleverd. Prima dus.

Prima. Fijn dat reparatie zo zelf gedaan kan worden.

Erg goed

Onderdeel snel gevonden en ontvangen!

Goede levering en het paste gelijk goed in mijn magnetron

Zie boven

Duidelijke website-vlotte levering

Onderdeel snel gevonden. goede omschrijving. Snelle levering.

Makkelijk gevonden wat we nodig hadden.

Koelkast waar ik een onderdeel voor nodig had is een ouder model. En toch makkelijk gevonden.

Snelle verzending en levering. Reactie via contact formulier ging snel.

Goed product en zeer snelle levering

Product snel binnen en de kwaliteit is goed

Ik weet zo één twee drie niet wat jullie nog kunnen verbeteren.

In vier woorden Top!!!

Snelle service en product zoals verwacht

Product in goede staat ontvangen en voldeed aan de verwachting. Daarnaast was het heel snel geleverd, de dag na aankoop in huis.

Netjes geleverd zoals gehoopt Prima

Prima service, juiste product

Super goede ervaring

Snel bezorgd!

Precies volgens plan

Kreeg alleen s,avonds pas m,n spulletjes.. maar daar kon onderdelenplanet niets aan doen.. alles was perfect

Professioneel

Snel en degelijk geleverd

Gemakkelijk op de site op te zoeken welke onderdelen je nodig hebt. En volgende werkdag al geleverd.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.