Snelle levering,keurig verpakt.

Zie boven

Duidelijke site makelijk te bestellen en keurig volgens afspraak geleverd

supersnel geleverd!

filter past perfect ,snel geleverd , perfekt!

Duidelijke website, het gezochte onderdeel was snel gevonden, bestelling was de volgende dag al in huis. Klein puntje voor verbetering is misschien dat mijn bestelling ook in een envelop verstuurd had kunnen worden, dat had een doosje en een koerier uit kunnen sparen. Nog een tip to slot: jullie Zijn in het tekstblokje hiernaast de letter g vergeten… waarschijnlijk zijn jullie klanten ERG tevreden. Fijne dag, Henk

Goede contacten.

fast and accurate

quick delivery and good stock

supersnelle levering binnen de tijd. Geweldig!

Heel goed!

Snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering.

Nieuw zeepbakje voor vaatwasser besteld. Stuk voordeliger dan bij merk leverancier. Volgende dag al geleverd en met duidelijke handleiding gemonteerd. Super tevreden!

geweldig

besteld en snel geleverd erg blij mee

Vrijdag bestelling gedaan, zaterdag ontvangen.

Snel gewenst artikel gevonden, ook door gedetailleerde foto's

Snel gewenst artikel gevonden, ook door gedetailleerde foto's! Ook bestelling en levering gingen top!

Perfecte snelle levering. Een aanrader.

Makkelijk te bestellen. Veel keuze. Hier vind je alle onderdelen en de levering is snel.

Onderdelen zijn eenvoudig te vinden en snel in huis.

Niet goedkoop maar snel in huis!

TOPPIE

Goede uitleg van de onderdelen met foto's, maakt t makkelijk zoeken. Levering correct en snel binnen! BEDANKT!

Top onderdelen winkel

De volgende dag had ik al mijn nieuwe wasdroger motor binnen. TOP ik ben super tevreden.

Onderdelen snel gevonden.

Bestelling gedaan van een riem voor mijn aeg droger, dag later al in huis. En past perfect. En goedkoper dan andere sites!

Goed geholpen om het juiste onderdeel te vinden

Snelle levering zoals beloofd!

Top snelle levering

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima voor herhaling vatbaar.

Super snelle survies

Ik had het verwarmingselement binnen 2 dagen in huis. De droger doet het weer top groetjes Conny

Snelle levering van het product. Product voldoet aan de wensen

TOP

Goede website, snelle reactie op mijn mail. Bestelling gedaan dag later onderdelen in huis. TOP

Super en snel

Website is duidelijk en versturen super snel.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.