Snel, goed alles kloppend

Was het juiste onderdeel volgende dag in huis echt super

goede prijs/kwaliteit, netjes op tijd bezorgd

goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes op tijd bezorgd, binnen een dag

Voldoet aan de verwachtingen

Snel

Wat een snelle levering, binnen 18 uur! En goed verpakt.

Prima, op aan te merken.

Besteld, betaald, snelle levering, netjes verpakt en het allerbelangrijkste de stofzuigbuis past!!!!!

Attente service

Het onderdeel paste niet, hoewel het typenummer klopte. Toen ik dat liet weten, reageerde een medewerker heel snel en probeert nu aan het goede onderdeel te komen. Wat een alerte service.

Hele goede ervaring, vlotte bestelling en levering.

Wat ik nodig had was op de website al heel snel gevonden. De bestelling verliep vlot en ik had na het bestellen vrijwel meteen bevestiging via email binnen. Ook de levering was snel, mijn bestelling was de volgende ochtend, netjes beschermd verpakt, al binnen.

Supersnel

Bestelling de volgende dag in huis. Perfect verpakt en goede prijs.

Super snel!

Van ons SMEG fornuis wil de oven deur niet meer goed sluiten. Na demontage bleek dat een scharnier defect was. Na wat gezoek op internet de juiste scharnier gevonden en direct besteld bij www.onderdelenplanet.nl De volgende dag keurig geleverd door PostNL Super zaak!!

Snelle levering en product paste perfect

Product was binnen 2 dagen geleverd en paste ook perfect op onze condensdroger.

Snel en goed geïnformeerd

Prijs en kwaliteit verhouding oké nog origineel ook

In één woord....magistraal!!!

Ik wist niet dat er een "Site" was, die zoveel te bieden heeft op het gebied van onderdelen op merken.

Prima ervaring.

Onderdeel, scharnieren makkelijk te vinden met behulp van het service nummer van de koelkast. Snelle levering. Goede pasvorm van de scharnieren. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, koelkast sluit weer als nieuw.

Top...en snel geleverd

Goede website waar juiste onderdeel aan de hand van serie makkelijk te vinden is.

Gewoon goed

Uitstekende service en snelle levering

Snel het juiste onderdeel

Snel juiste onderdeel in huis

Keigoed

Besteld, achteraf betalen zonder extra kosten. Naar teveredenheid ontvangen, goed verpakt, was breekbaar. Snel geleverd

Besteld en gekomen, klaar.

Super makkelijk het juste onderdeel gevonden en besteld. Zo in huis, klaar. Verzendkosten waren wel wat hoog, maar dat wordt gecompenseerd door de lage prijs.

Snelle lervering

Super.

Mijn bestelling was snel geregeld en snel bezorgd, erg fijn!

Prima organisatie

Ze helpen je goed

Uitmuntend

Prima bestelprocedure, snel geleverd

goed en snel geregeld

goed en snel

Bestelling ging zoals verwacht

Bestelling moeiteloos, bezorging binnen 1 dag en het is heel aangekomen! Super fijne service! Bedankt!

Goedkoopste en supersnel geleverd

Fijn bedrijf die snel levert en de goedkoopste van het www was. ‘S avonds besteld, volgende morgen in huis. In mijn geval ging het om een frituurmandje. Zou deze website zondermeer aanraden.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.