Snel geholpen en geleverd!

Ik had een onderdeel nodig, en kreeg via de website een e-mail met het juiste onderdeel en een nummer. besteld en een dag later in huis. Top!

Snel gevonden, snel besteld en snel geleverd.

Snelle levering.

Kon mijn onderdeel makkelijk vinden en was de volgende dag al in mijn bezit.

Verzendkosten te hoog en niet duurzaam verzonden

Als je 1 klein item koopt van 4 euro wat makkelijk in een enveloppe past dan versturen ze dat in een doos wat 30 x zo groot is voor bijna 7 euro. Dat begrijp ik echt niet!

Snelle levering van prima producten

Door de goede website heb ik de juiste producten , deze werden zeer snel geleverd en ik werd goed via mail op de hoogte gehouden van de levering.

Correcte afhandeling

Bestelling keurig verpakt en geleverd

maak verwachting zeker waar

nette en correcte behandeling bij het zoeken naar het juiste onderdeel, en de volgende dag het bestelde geleverd gekregen.

Alles past. Ik ben blij. Hoe vaak moet ik het koolstof filter vervangen?

Perfect!

Goede communicatie en snelle levering. Geheel tevreden met het bestelde artikel.

Precies ontvangen wat ik nodig had

Ik zou zo weer iets bestellen bij deze webshop

Makkelijk en snel

Top! een aanrader!

Binnen 2 dagen geleverd en onderdeel werkt perfect.

Goede en snelle service

Goed product. goede en snelle service. aanbeveling aan andere kopers

Snel geleverd, en goed verpakt

Makkelijk te bestellen via artikelnummer. Blij met m'n product

Goede service, snelle levering

Goede service. Er was een aanpassing nodig op mijn bestelling nadat deze al was afgerond. Ondanks het late uur is dit na een mailtje gelijk gedaan. Top! Product tijdig en keurig bezorgd.

Geweldig en snelle levering Toppy

Geweldig snelle levering toppy

Super snel!

Een onderdeel van m’n keukenmachine ging stuk. Gelijk een nieuwe besteld en de volgende dag in huis! Fantastisch!

Past perfect

Top goed te zoeken en past.

Duidelijke website, snel geleverd

De onderdelen die ik zocht had ik makkelijk en snel gevonden en waren binnen 2 dagen geleverd. Top.

Grandioze service

Zeer snel contact gemaakt over juiste onderdeel bij bepaalde machine. Antwoorden zeer snel. Product volgende dag verzonden. Inmiddels ingebouwd en paste inderdaad perfect

Goed.

Vandaag bestelt voor ... morgen geleverd.... lukte niet. Maar dat was verder niet erg. (Het werd: Donderdag besteld, dinsdag geleverd.)

Snel geleverd, goed product

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Super goed

Snel het juiste product geleverd.

Ik had een nieuw HEPA filter nodig voor onze stofzuiger. Het eigen merk was beduidend goedkoper en paste perfect.

Prima onderdeel en snel geleverd

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.